Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

24 Hours to Live (2017), Online Subtitrat

24 Hours to Live (2017), Online Subtitrat

24 Hours to Live    26 octombrie 2017 (Kuweit)

Evaluat R pentru violență puternică pe tot parcursul vieții, limbă și consum de droguri 1h 33min Filme 2017Filme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerThriller

5,7
IMDB: 5,7/10 232 votes

, ,

, ,

n/a

Africa de Sud | Hong Kong

Raportează eroarea

24 Hours to Live 2017, film online HD subtitrat în Română

Travis Conrad (Ethan Hawke) este un soldat care a plecat de la „Unchiul Sam” pentru a merge la un contractor militar ce plăteşte mult mai bine şi este cunoscut sub numele de „Muntele Roşu”. Pentru bani, Conrad ar fi trebuit să îşi lase toate principiile morale şi compasiunea acasă atunci când pleacă în diverse misiuni, el devenind un asasin plătit care să servească interesele corporaţiei contractoare mai mult decât orice obiective militare ar exista şi să nu pună întrebări, doar să execute.

Conrad s-a retras din activitate o bună bucată de timp deoarece îşi jeleşte soţia şi copilul care au pierit timpuriu. Lucrurile se schimbă pentru el atunci când vechiul său prieten şi coleg Jim Morrow (Paul Anderson) îi bate la uşă pentru a-i propune să se întoarcă pentru o nouă misiune. „Ei şi-l doresc pe cel mai bun”, îi explică Jim motivul pentru care se află în faţa lui şi doreşte să-l coopteze în a realiza misiunea.

După ce îşi negociază un „contract” pe o sumă fabuloasă, Conrad se duce în Africa de Sud pentru a ucide un bărbat ce ar urma să depună mărturie cu privire la măcelul comis de Muntele Roşu asupra civililor. Martorul a fost ascuns de către agenta de la Interpol-ul din Hong Kong, Lin Bisset (Xu Qin), astfel că recurge mai întâi la arma seducţiei împotriva ei pentru a-şi atinge scopul final. Lucrurile o iau curând razna şi Conrad moare el înainte de a-şi elimina ţinta. Cu toate acestea, Muntele Roşu deţine o procedură de readucere la viaţă timp de 24 de ore, iar Conrad hotarăşte să se folosească de aceste ultime ore ca să lupte pentru dreptate.

ntr-o sală de operație, corpul său revenind la viață printr-o procedură medicală experimentală realizată de „Red Mountain”, care îi va oferi încă 24 de ore de viață, timp în care Morrow să extragă locația țintei și informații pe care doar Travis le deține. În 24 de ore, Travis are șansa să se răzbune împotriva puternicei organizații criminale, responsabilă de uciderea soției și fiului său și să găsească răscumpărarea pentru păcatele sale.


Urmareste online filmul 24 Hours to Live – 24 de ore pentru a trăi (2017), Online Subtitrat

Tags: Filme 2017Filme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

24 Hours to Live (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare