Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

A Christmas Horror Story 2015, Online Subtitrat

A Christmas Horror Story 2015, Online Subtitrat

A Christmas Horror Story    02 Oct 2015

NOT RATED 99 min ChristmasCraciunFantasticFantasyFilme 2015Filme CraciunFilme dupa aniFilme FantasticFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme pe net

5.7
IMDB: 5.7/10 6,794 votes

, , ,

, , , , , , , , ,

5 wins & 2 nominations.

Canada

Raportează eroarea

A Christmas Horror Story 2015, Online Subtitrat

Desfăşurându-şi evenimentele în Ajunul Crăciunului, filmul este plasat în Bailey Downs, un oraş aparent pastoral care încă încearcă să-şi revină în urma tragediei terifiantă care s-a produs cu exact un an în urmă atunci când doi tineri au fost măcelăriţi cu brutalitate în subsolul şcolii locale, o clădire care, la rândul ei, a fost gazda unui lăcaş de cult cu propriile sale secrete întunecate. Deoarece crima a rămas nerezolvată, ambiţioasa adolescentă Molly îsi convinge câţiva colegi, Dylan, Ben şi Caprice, să se furişeze în încăpere cu o cameră video pentru a realiza un proiect şcolar.

În ultima clipă, totuşi, Caprice nu mai poate să participe la acest proiect deoarece este obligată să meargă într-o excursie cu familia ei plictisitoare pentru a face o surpriză unei mătuşi foarte bogate. Comportamentul lor în general nepotrivit atrage atenţia lui Krampus, legendarul monstru anti-Moş Crăciun care vine în fiecare an de Ajun pentru a-i pedepsi pe cei care nu au fost cuminţi în cele mai îngrozitoare moduri cu putinţă.

Între timp, poliţistul care s-a regăsit în mijlocul investigaţiei crimei din anul precedent se duce cu soţia şi copilul lui într-o zonă unde scrie clar că nu au voie să intre pentru a tăia un brad de Crăciun. Băiatul dispare prin pădure vreme de câteva minute, iar când se întoarce el se comportă foarte straniu. În timp ce toate aceste lucruri se petrec, Moş Crăciun se află la Polul Nord unde se pregăteşte pentru călătoria sa anuală atunci când elfii lui devin infectaţi cu ceva care-i transformă în creaturi violente şi pe care trebuie să-i elimine în cel mai gore mod posibil.

Urmăreşte online filmul A Christmas Horror Story 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Christmas Horror Story 2015, Online Subtitrat
A Christmas Horror Story 2015, Online Subtitrat
A Christmas Horror Story 2015, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare