Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

A Country Called Home, Online Subtitrat

A Country Called Home, Online Subtitrat

A Country Called Home    01 Mar 2016

NOT RATED 90 min DramăDramaticFilme 2015Filme 2016Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe net

6.0
IMDB: 6.0/10 740 votes

, , , , , , , , ,

1 nomination.

USA

Raportează eroarea

A Country Called Home 2016 (O ţară numită casă), Online Subtitrat

Filmul prezintă viaţa mai multor personaje a căror soartă este dată peste cap şi încearcă să adune „cioburile”. Un tată singur a cărui fostă soţie este o alcoolică şi dependentă de droguri. Cei doi s-au căsătorit şi au avut un copil împreună care a apărut în viaţa lor la puţin timp după ce au ieşit din liceu, iar acum lucrează peste program pentru a-i oferi o viaţă mai bună fiului lor şi mamei lui care este la rândul ei o alcoolică.

Mama tocmai s-a pierdut iubitul după ce acesta a căzut victimă unui atac de cord ca rezultat al deceniilor de abuzuri de băuturi alcoolice. Protagonista principală a filmului este fiica bărbatului decedat. Aceasta şi-a părăsit tatăl imediat cum a prins ocazia să facă asta, iar acum a călătorit de la Texas până la Los Angeles pentru a participa la înmormântarea celui pe care l-a urât cam toată viaţa ei.

Ellie (Imogen Poots) nu şi-a mai văzut sau a vorbit cu tatăl ei de mai mulţi ani şi fratele ei mai mare (Shea Whigham) i-a urmat exemplul. În accepţiunea lui, tatăl lor este mort, dar ei nu s-au adunat pur şi simplu să îl îngroape. Cea care o informează pe Ellie este „soţia” tatălui ei, Amanda (Mary McCormack), iar cu ocazia funeraliilor o întâlneşte pentru prima oară şi este surprinsă de politeţea ei. Fiul ei, Jack (Ryan Bingham), încearcă să ţină familia pe linia de plutire şi a devenit mai dificil de când mama lui şi tatăl lui Ellie s-au mutat împreună.

Urmăreşte online filmul A Country Called Home 2016 (O ţară numită casă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăDramaFilme 2015Filme 2016Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarpl

A Country Called Home, Online Subtitrat
A Country Called Home, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare