Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

A Princess for Christmas 2011, Online Subtitrat

A Princess for Christmas 2011, Online Subtitrat

A Princess for Christmas    03 Dec 2011

TV-G 91 min ChristmasComedieComedyCraciunFamilieFilme 2011Filme ComedieFilme CraciunFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe net

6.5
IMDB: 6.5/10 4,619 votes

, , , , , , , , ,

2 nominations.

USA

Raportează eroarea

A Princess for Christmas 2011 (Crăciunul la Castel), film online DVDRip, subtitrat în Română

După moartea surorii şi cumnatului ei, Jules Daly (Katie McGrath) devine tutorele nepoatei sale în vârstă de 17 ani, Maddie (Leliah de Meza), şi a nepotului Milo (Travis Turner). După ce Jules este concediată de la locul de muncă, majordomul Ducelui Edward, bogatul bunic al celor doi copii, îşi face apariţia pentru a-i invita pe Maddie şi Milo să petreacă sărbătorile de Crăciun cu angajatorul său. Jules refuză la început deoarece Edward şi-a dezmoştenit fiul din cauza căsătoriei sale cu sora ei, dar de dragul copiilor ea cedează.

Când ajung acolo, ei sunt întâmpinaţi de personalul ce se ocupă de reşedinţă şi li se arată unde vor locui în zilele ce urmează. Jules se întâlneşte apoi cu Ashton (Sam Heughan), cel mai mic dintre fiii ducelui, şi i se prezintă. Mai târziu, Jules şi copiii întârzie la cina unde trebuie să se întâlnească prima oară cu ducele Edward. A doua zi, Jules o cunoaşte pe pompoasa iubită a lui Ashton, Arabella Marchand du Belmont, şi pe fratele acesteia.

Cu toate că Edward nu prea este de acord, Jules cumpără un brad de Crăciun pe care-l împodobeşte împreună cu Ashton şi copii, iar în următoarea zi Ashton îi oferă lui Milo lecţii de tras cu arcul. Spiritul Crăciunului adus de Jules şi copii îl prinde într-un final în vrie şi pe Edward, care ordonă organizarea unui bal care să se ţină în Ajunul Crăciunului. Pentru a se pregăti pentru acest bal, Ashton o învaţă pe Jules să danseze vals şi pe măsură ce petrec tot mai mult timp împreună cei doi dezvoltă unele sentimente unul pentru celălalt.

Urmăreşte online filmul A Princess for Christmas 2011 (Crăciunul la Castel), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Tags: ChristmasComedieComedyCraciunFamilieFilme 2011Filme ComedieFilme CraciunFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarpl

A Princess for Christmas 2011, Online Subtitrat
A Princess for Christmas 2011, Online Subtitrat
A Princess for Christmas 2011, Online Subtitrat
A Princess for Christmas 2011, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare