Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Alien Code – The Men (2018), online pe net subtitrat in limba Româna

Alien Code – The Men (2018), online pe net subtitrat in limba Româna

The Men    2018 (USA)

R 1h 37min Filme 2018Filme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme Sci-FiFilme SFFilme ThrillerMisterMysterySci-FiScience FictionSFThrillerTrailer 2017-2018

4,6
IMDB: 4,6/10 39 votes

, , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Alien Code – The Men (2018), online pe net subtitrat in limba Româna

Alex este un individ care susține cu tărie că vine din viitor și că versiunea sa din trecut i-a trimis un mesaj de o importanță vitală. Într-o zi, misterioasa Rebecca își face apariția în pragul ușii sale cerându-i cu disperare ajutorul. Are nevoie de ajutorul lui Alex – un criptograf expert – pentru a termina un proiect despre care nu îi poate da mai multe detalii până când acesta nu va fi de acord să semneze un acord. Alex este intrigat și curios peste măsură de propunerea tinerei. Șocul este și mai mare când, după ce semnează contractul, în contul său este transferată suma de $50,000. La scurt timp, este sedat și dus într-un loc secret pentru a lucra la un proiect top secret. Proiectul – un satelit ieșit de pe orbită și trimis… din viitor. Acesta conține un mesaj ce nu a putut fi decodat încă de nimeni, și se pare că satelitul provine din locul din care Alex susține că a venit.

After deciphering a message found in a satellite, genius cryptographer Alex Jacobs finds himself being stalked by government agents and otherworldly beings.

Tags: Filme 2018Filme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Sci-FiFilme SFFilme ThrillerMisterMysterySci-FiScience FictionSFThrillerTrailer 2017-2018

Alien Code – The Men (2018), online pe net subtitrat in limba Româna

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare