Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Before Sunset 2004, film online DVDRip, subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=oI3UuneLcyU[/embedyt]

Nouă ani au trecut de la evenimentele din Before Sunrise, când Jesse şi Celine s-au întâlnit pentru prima oară în Viena. De atunci, Jesse a scris o carte, This Time, inspirat de momentele petrecute împreună cu Celine şi acea carte a devenit un bestseller în America. Pentru a-şi promova cartea şi în Europa, Jesse face un turneu de promovare. Ultima escală a turneului este Paris, iar în timp ce discută cu fanii lui, ni se arată imagini din vremea când el şi Celine se aflau în Viena; amintirea nopţii petrecute împreună a rămas în mintea lui foarte pregnant, în ciuda anilor ce s-au scurs de atunci.

Trei jurnalişti sunt prezenţi la prezentare pentru a-l intervieva pe Jesse: un romantic incurabil care este convins că personajele principale se vor reîntâlni, un cinic a cărui convingere este că nu se vor mai vedea vreodată şi al treilea care, deşi îşi doreşte ca ei să se reîntâlnească, are dubii că acest lucru se va petrece. În vreme ce continuă să discute cu oamenii prezenţi acolo, privirea lui se mută de colo-colo şi la un moment dat nu-i vine să creadă ceea ce tocmai vede: Celine se află acolo şi îi zâmbeşte.

Când prezentarea ia sfârşit, managerul librăriei îi reaminteşte că are un avion de prins şi că trebuie să plece spre aeroport în următoarea oră şi ceva, astfel că, la fel ca în „Before Sunrise”, reunirea lui Jesse şi Celine este constrânsă de timp. Cei doi sunt obligaţi din nou să profite la maximum de fiecare clipă petrecută împreună. Conversaţia decurge la fel de lin şi atince puncte sensibile, iar pe măsură ce timpul petrecut împreună se scurge, pasiunea dintre ei creşte tot mai tare.

Urmăreşte online filmul Before Sunset 2004 (Înainte de apus), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Before Sunset 2004
Before Sunset 2004
Before Sunset 2004
Before Sunset 2004
Before Sunset 2004
Before Sunset 2004
Before Sunset 2004
Before Sunset 2004
Before Sunset 2004
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare