Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Brain on Fire 2016, Online Subtitrat

Brain on Fire 2016, Online Subtitrat

Brain on Fire    22 Feb 2017

PG-13 88 min BiografieBiographyDramăDramaticFilme 2017Filme BiograficFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

6.6
IMDB: 6.6/10 4,151 votes

, , , , , , , , ,

N/A

Ireland, Canada

Raportează eroarea

Brain on Fire 2016, Online Subtitrat

Doar când ați crezut că genul de boală a săptămânii a scăpat de boli, de-a lungul ei vine „Brain on Fire”, un look făcut în stil TV la encefalita receptorului anti-NMDA, o tulburare extrem de rară autoimună care transformă un tânăr reporter al ambasadelor New York Post, ambitios (dar altfel extrem de neinteresant), într-un psihopat raving. Bazat pe memoria celui mai bine vandut de Susannah Cahalan, interpretata aici de Chloë Grace Moretz ca un caz de ciocolata dintii care are nevoie de un exorcism, acest film deranjant de serios – produs de Charlize Theron – argumenteaza importanta doctorilor extra mile, când diagnosticul manualului nu va face. Este un fel de rol pentru care au fost inventate Razzii și ceea ce micul auditoriu descoperă va fi aproape sigur că se va bâlbâi când se uită la implodul Moretz.
Dacă a existat vreodată un film pentru Lindsay Lohan – care a urmat o cale similară de promisiune, topire și recuperare tentativă – aceasta este, deși rolul a fost inițial alocat pentru Dakota Fanning. Moretz este o actriță frumoasă, care se întâlnește ca un pic mai mult decât un Puf de Păpușă Kid cu aspect de pufos: o blondă blondă cu păpuși, care este obosită să scrie povestiri softball despre social media, dar vrea să-și facă un nume pentru sine la lucru. Pe continuumul tinerilor personaje feminine, hotărâți să pătrundă în rezervorul de rechin din New York, care nu-i dă seama, Susannah cade undeva între asistentul lui Anne Hathaway, „The Devil Wears Prada”, și tânărul jurnalist Morgan Saylor, fără limite, joacă în infinit edgier „White Girl” – deși are norocul să aibă un colț de birou (Jenny Slate) și un editor compasional (Tyler Perry!) În colțul ei.
De asemenea, a lovit-o pe cel mai vanilat prieten al New York-ului, un muzician relativ ambițios interpretat de Thomas Mann, care o face serenă în bătăi și pare să se descurce bine cu părinții divorțați (Richard Armitage și Carrie-Anne Moss). Îl întâlnim pe acesta din urmă, împreună cu noile flăcări, într-un picnic confuz de ziua de naștere, când Susannah, de 24 de ani, observă primul simptom că ceva nu este potrivit: nu poate lovi lumânările pe propriul tort. În curând aude voci, îmbrățișându-și fruntea în față și urcându-se în fața cabinelor de taxi – în principiu, acționând ca primul personaj care a fost infectat într-un film zombie, cel care ia o jumătate de oră să-și dea seama ce se întâmplă cu creierul ei fără putere pentru a inversa procesul. Dacă filmul ar fi scris mai bine, efectul nu ar fi mai puțin cinstit pentru filmul horror, deoarece, pentru toate intențiile și scopurile,
Un doctor cu o experiență de 20 de ani (Vincent Gale) se aruncă o privire și o respinge ca un caz standard de „petrecere prea tare”. Părinții lui Susannah nu sunt prea siguri, cerând ca instituția medicală să-și facă treaba. Între timp, Moretz joacă rolul paranoiei mondiale a personajului ca ceva din televiziunea din timpul zilei, persecutată de apa care picură în chiuveta acasă („ce face!”, O provoacă pe robinetul ofensator) sau urcând pe dulapuri și strigând la colegii săi muncă. Toate acestea se simt departe de sfera de confort a directorului Gerard Barrett . Ceea ce distinge primele două trăsături ale lui Helmer – „Pilgrim Hill” și „Glassland”, în care Toni Collette a scufundat fundul brut al alcoolismului – a fost tocmai capacitatea sa de a rezista la felul de melodrama cutezată pe care a gătit-o aici.
După decenii de sărbătorire a angajamentului actorilor de a afișa pe ecran sensibil tulburările fizice și psihice, audiențele au devenit îngrijorate de spectacolele indulgente (și mai rău, patronează), la rândul lui Gary Oldman ca pitic în „Tiptoes” sau Rosie O ‘ Donnell o joacă „încet” în „Călărirea autobuzului cu sora mea”. Trăim într-o epocă de detașament ironic – vârsta de snark – în care publicul jaded are un moment din ce în ce mai greu de a menține o față dreaptă atunci când se confruntă cu astfel de oferte superficiale empatie. (Contrastează cu un alt festival de film de la Torontopremiera, „Maudie”, care practic ignoră artrita criminală a protagonistului în încercarea de a surprinde sufletul ei.) Dar cine este adevărata Susannah Cahalan? În afară de boala ei, de ce ar trebui să ne pasă? Acest film sugerează că tot ce avea nevoie era un doctor bun (jucat aici de Navid Negahban) pentru a-și restabili viața perfectă, deși orice doctor script vă poate spune că problemele filmului se desfășoară mai adânc decât asta și sunt șanse, galab prima poveste personala, Cahalan are o poveste mult mai convingatoare de spus.

Tags:  BiografieBiographyDramăDramaFilme 2017Filme BiograficFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

Brain on Fire 2016, Online Subtitrat
Brain on Fire 2016, Online Subtitrat

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare