Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Dead Awake (2016), online subtitrat in limba Româna

Dead Awake (2016), online subtitrat in limba Româna

Dead Awake    12 May 2017

NOT RATED 99 min Filme 2016Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerGroazăHorrorThriller

4.6
IMDB: 4.6/10 2,171 votes

, , , , , , , , ,

4 wins & 2 nominations.

USA

Raportează eroarea

Dead Awake 2016, film online HD subtitrat în Română

Kate Bowman este o asistentă socială care respectă toate regulile şi tocmai se află în plin proces de anchetare a unei serii de morţi după ce sora ei geamănă, Beth, a murit în circumstanţe misterioase. Fiecare victimă a început să aibă probleme atât de grave cu somnnul încât corpul rămâne paralizat în timp ce visează. Kate este abordată de un doctor neortodox ce o avertizează că există o entitate malefică ce bântuie oamenii în timp ce aceştia dorm.

Ea nu ţine cont de avertisment, însă atunci când o entitate terifiantă începe să îi bântuie prietenii şi oamenii dragi ei, Kate trebuie să facă tot posibilul să nu adoarmă pentru a opri coşmarul. După ce devine convinsă de faptul că monstrul este cât se poate de real, Kate se uneşte cu iubitul lui Beth, Evan, şi se duc împreună să se vadă din nou cu doctorul respectiv. Ei pun la cale un plan ca ea să adoarmă şi să îi injecteze adrenalină înainte ca monstrul s-o poată ucide.

Ea adoarme şi planul pare să decurgă foarte bine, însă monstrul lansează atacul, iar ea nu prezintă semnele cum că s-ar afla în paralizie, drept urmare doctorul şi Evan nu au de unde să ştie că monstrul a atacat-o. În cele din urmă, însă, Evan observă că e ceva în neregulă cu ea şi că se află sub atac, astfel că reuşesc să-i administreze doza de adrenalină în ultima clipă şi par să o elibereze pe Kate din ghearele creaturii.

Tags: Filme 2016Filme dupa aniFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerGroazăHorrorThriller

Kate Bowman (Jocelin Donahue) is an average social worker who is investigating in the mysterious deaths of people who died in their sleep. Shortly before their deaths, the victims all reported a supernatural force that appeared to them while they were suffering from sleep-paralysis. When Kate investigates further into the case, she opens herself up to the creature’s wrath, and soon finds herself, and her family suffering from an ancient evil.

Dead Awake (2016), online subtitrat in limba Româna
Dead Awake (2016), online subtitrat in limba Româna
Dead Awake (2016), online subtitrat in limba Româna
Dead Awake (2016), online subtitrat in limba Româna
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare