Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Deadly Excursion (2019), film online subtitrat în Română

Deadly Excursion (2019), film online subtitrat în Română

Paradise Prey    28 Jan 2019

N/A 120 min Filme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

5.5
IMDB: 5.5/10 57 votes

, , ,

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Deadly Excursion urmărește povestea unei mame și a unei fiice a căror croazieră se dovedește a fi mortală. Cu un mariaj problematic, Samantha McCarthy așteaptă cu nerăbdare soarele și distracția din Florida, precum și timp de calitate cu fiica ei adolescentă. Cele două rezervă o croazieră privată cu barca, ignorând reputația dubioasă a căpitanului, Javier Delacroix. Sosind la hotel, puțin știu că au fost vizate de căpitanul Javier, un bărbat care prădează femei singure. Curând, croaziera distractivă se transformă într-o capcană periculoasă atunci când cele două sunt luate ostatice. Luptându-se pentru viața lor, acestea reușesc să-l arunce pe Javier peste bord. În voia sorții și în mijlocul mării fără niciun ajutor la vedere, ele trebuie să înoate până pe o insulă îndepărtată. Singura lor speranță este soțul lui Sam, David. Dar poate el să le salveze la timp?
A woman and her daughter charter a sail boat while on spring break only to discover the captain has plans to make sure they never return home.

Deadly Excursion (2019), film online subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare