Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Delirium (2018), online subtitrat in limba Româna

Delirium (2018), online subtitrat in limba Româna

Delirium    22 May 2018

R 96 min Filme 2018Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerGroazăHorrorThrillerTrailer 2017-2018

5.4
IMDB: 5.4/10 822 votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Delirium (2018), online subtitrat in limba Româna

Un grup de tineri îi îndrăznesc pe un coleg de clasă să ajungă la pridvorul unei case legendare despre care se spune că este bântuită de treisprezece victime ale unui masacru de familie. În speranța de a realiza un videoclip viral, îl armează cu o cameră video pentru a dovedi că era acolo sau pentru a-l surprinde de frica de teroare pe care o au ceilalți. Când nu se întoarce, băieții trebuie să meargă să-l aducă. În interiorul conacului, ei descoperă adevărul despre familia care a murit acolo, despre soarta prietenului lor și despre propria lor soartă.

A man recently released from a mental institute inherits a mansion after his parents die. After a series of disturbing events, he comes to believe it is haunted.

Tags: Filme 2018Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerGroazăHorrorThrillerTrailer 2017-2018

 

  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare