Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot (2018), Online Subtitrat

Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot (2018), Online Subtitrat

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot    N/A

N/A N/A Filme 2018Filme dupa aniFilme DVDRipFilme DVDSCRFilme HDFilme HD 720pFilme HD ROFilme HD-1080pFilme HDRipFilme noiFilme OnlineFilme pe netTrailer 2017-2018

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot (2018), Online Subtitrat

Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot (2018) urmărește povestea lui John Callahan, un bărbat care a rămas paralizat în urma unui accident de mașină la vârsta de 21 de ani, și care ulterior a început să deseneze ca o formă de terapie. După ce leneșul John Callahan din Portland aproape își pierde viața într-un accident de mașină, ultimul lucru pe care intenționează să-l facă este să renunțe la băut. Cu toate acestea, atunci când intră sub tratament cu reticență, însă cu încurajarea prietenei sale și a unui sponsor carismatic, Callahan își descoperă un talent pentru desen, devenind caricaturist. Stilul său artistic vizual era simplu, clar, și adesea dur. Caricaturile lui Callahan au tratat subiecți adesea considerați tabu. Munca lui Callahan a apărut în ziarul „Willamette Week” din Portland, ale cărui caricaturi au dus ocazional la boicoturi și proteste împotriva publicației. Bazându-se pe o poveste adevărată ce vorbește despre puterea vindecătoare a artei, această dramă plină de înțelepciune și adesea amuzantă este adaptată din autobiografia lui Callahan și regizată de Gus Van Sant.

Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot (2018), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare