Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

End of Watch, Online Subtitrat

End of Watch, Online Subtitrat

End of Watch    21 Sep 2012

R 109 min CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 2012Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe netMisterMystery

7.7
IMDB: 7.7/10 198,523 votes

, , , , , , , , ,

3 wins & 10 nominations.

USA

Raportează eroarea

End of Watch (Ultima Razie), film online DVDRip, subtitrat în Română

Ofiţerii Brian Taylor şi Mike Zavala sunt prieteni apropiaţi şi parteneri în cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles. Taylor filmează activitatea lor în cadrul poliţiei pentru un proiect de film, punând nişte camere mici pe uniforma lui şi a colegului său, Zavala, şi înregistrează tot ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi.
Prietenia dintre cei doi este una foarte stransă şi amândoi şi-ar risca viaţa pentru a o salva pe a celuilalt, în caz de nevoie. Pentru aceşti ofiţeri de poliţie, singura certitudine pe care o au când patrulează pe străzile din South Central, Los Angeles, este că nu există nimic sigur. Când cei doi confiscă banii unui periculos cartel de droguri, excesul lor de zel îi va arunca într-o luptă pe viaţă şi pe moarte.

Scenaristul şi regizorul David Ayer (Training Day) deschide o fereastră asupra lumii poliţiei din Los Angeles, aşa cum e ea, cu adevărurile, duritatea şi compasiunea celor care îşi fac datoria pe străzile oraşului. Produs de John Lesher, Nigel Sinclair şi Matt Jackson, cu o distribuţie formată din Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Anna Kendrick, America Ferrera, Cody Horn, Natalie Martinez şi Frank Grillo.

Urmăreşte online filmul End of Watch (Ultima Razie), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Tags: CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 2012Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplMisterMystery

End of Watch, Online Subtitrat
End of Watch, Online Subtitrat
End of Watch, Online Subtitrat
End of Watch, Online Subtitrat
End of Watch, Online Subtitrat
End of Watch, Online Subtitrat
End of Watch, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare