Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daniel Handler

A Series of Unfortunate Events 2×1

A Series of Unfortunate Events 2×1

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Baudelaire-urile încep să trăiască la școala internat și întâlnesc o pereche de frați misterioși, ale căror vieți tragice sună în mod asemănător cu al lor.

A Series of Unfortunate Events 2×2

A Series of Unfortunate Events 2×2

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat În timp ce Quagmires continuă căutarea, cei de la Baudelaires se străduiesc să-și echilibreze studiile cu un program de antrenament de pedeapsă, mulțumită contelui Olaf.

A Series of Unfortunate Events 2×3

A Series of Unfortunate Events 2×3

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Violet, Klaus și Sunny primesc noi paznici într-o clădire la modă, unde sunt scări - și liftul este afară. Jacques Snicket pregătește un recrut.

A Series of Unfortunate Events 2×4

A Series of Unfortunate Events 2×4

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Baudelaerii își găsesc prietenii - și apoi îi pierd - pe fundul unui puț de ascensor. Contele Olaf conduce o licitație în deghizare.

A Series of Unfortunate Events 2×5

A Series of Unfortunate Events 2×5

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Dl. Poe îi aduce pe Baudelaires la VFD, un sat iubitor de păsări, cu atmosfera Vechiului Vest. Jacques și Olivia își continuă căutarea Quagmires.

A Series of Unfortunate Events 2×6

A Series of Unfortunate Events 2×6

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Orfanii se găsesc sub suspiciune în urma unei crime devastatoare. Dar timpul în spatele gratiilor conduce la o realizare importantă.

A Series of Unfortunate Events 2×7

A Series of Unfortunate Events 2×7

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Viața de pe lam îi conduce pe Baudelaire într-un spital îngrozitor, cu o bibliotecă imensă care ar putea răspunde la toate întrebările lor.

A Series of Unfortunate Events 2×8

A Series of Unfortunate Events 2×8

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Un Klaus și un bărbat în barbă cu părul barbier au pieptănat spațiile de spargere ale spitalului pentru Violet, care este ținut prizonier sub indoiala "îngrijire" a contelui Olaf.

A Series of Unfortunate Events 1×1

A Series of Unfortunate Events 1×1

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Istoria groaznică a copiilor lui Baudelaire începe cu un narator cu un mortar, un incendiu teribil și sosirea amenințătoare a unei rude îndepărtate.

A Series of Unfortunate Events 2×9

A Series of Unfortunate Events 2×9

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Veniți unul, veniți la cel mai înfiorător circ pe care lumea a văzut-o vreodată, un loc în care misterioasele mistere - și o față familiară - așteaptă.

A Series of Unfortunate Events 2×10

A Series of Unfortunate Events 2×10

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Încă înfățișând ca niște ciudățeni de carnaval împreună, Baudelaire-urile se prelingă pentru o soartă fiabilă. Oare norocul va interveni ... o dată?

A Series of Unfortunate Events 1×6

A Series of Unfortunate Events 1×6

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Klaus și Violet caută indicii într-o notă suspectă care trece custodia către căpitanul Sham, un artist de escrocherie maritimă cu legături clare cu contele Olaf.

A Series of Unfortunate Events 1×7

A Series of Unfortunate Events 1×7

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Copiii ajung la Lucky Smells Wood Mill și descoperă unele acuzații neliniștitoare despre părinții lor. Contele Olaf judecă o flacără veche.

A Series of Unfortunate Events 1×8

A Series of Unfortunate Events 1×8

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Klaus nu este el însuși după ce l-a văzut pe doctorul Orwell, optometrist cu pacienți cu optimism ciudat. Între timp, Violet lucrează pentru a șterge numele părinților ei.

A Series of Unfortunate Events 1×2

A Series of Unfortunate Events 1×2

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat În timp ce secretarul domnului Poe lucrează ore suplimentare, contele Olaf îl aruncă pe Violet și Klaus în "The Marvelous Marriage", o operă de teatru cu implicații alarmante.

A Series of Unfortunate Events 1×3

A Series of Unfortunate Events 1×3

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat După ce cei din Baudelaire se deplasează cu Dr. Montgomery, un expert renumit în comportamentul reptilelor, noul lor gardian angajează un asistent înfricoșător familiar.

A Series of Unfortunate Events 1×4

A Series of Unfortunate Events 1×4

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Klaus și Violet susțin că contele Olaf și cohorturile lui rele atunci când un corp fără viață apare în camera reptilelor. Sunny vede interiorul unei valize.

A Series of Unfortunate Events 1×5

A Series of Unfortunate Events 1×5

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Orfanii ajung la lacul numit Lacul Lachrymose pentru a-și întâlni matusa Josephine, văduvă, un gramatician strict care este bântuit de trecut.