Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Kevin Tancharoen

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×22

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×22

Agents of SHIELD (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Viata sau moartea lui Coulson este provocarea in care se afla echipa, deoarece decizia gresita va cauza distrugerea Pamantului.

Deception 1×10

Deception 1×10

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Cameron și Kay investighează o societate secretă unde află că una dintre ele are o legătură strânsă cu familia.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×21

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×21

Agents of SHIELD (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Viitorul lui Daisy, ca distrugător al lumilor, ar putea avea o schimbare critică.

Deception 1×9

Deception 1×9

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Echipa de decepție devine un partener neașteptat, în timp ce Gunter face o descoperire care va schimba viața echipei pentru totdeauna.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×20

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×20

Agents of SHIELD (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Un Talbot nou hotărât îl ia pe Coulson să întâlnească inamicul și încearcă să prevină distrugerea Pământului.

Deception 1×8

Deception 1×8

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română FBI colaborează cu grupul de decepție pentru a opri femeia misterioasă de comiterea cu succes a uneia dintre cele mai mari încălcări ale bijuteriilor din istorie. Și, pentru prima dată în acest sezon, spectatorii își vor schimba perspectiva și vor vedea cum Cameron Black își îndeplinește încă cea mai mare înșelăciune.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×19

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×19

Agents of SHIELD (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Echipa se află în capcană și sub asediu la Far.

Deception 1×7

Deception 1×7

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când femeia misterioasă îl răpește pe Cameron, FBI îl cheamă pe Jonathan Black să-l ajute să-l găsească - și să-l oprească pe Femeia Misterioasă să-și comită următoarea crimă.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×18

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×18

Agents of SHIELD (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Echipa trebuie să găsească o modalitate de a opri Ruby înainte de reacția în lanț a profeției care poate distruge Pământul este pus în mișcare.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×17

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×17

Agents of SHIELD (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română În timp ce viața unui agent se blochează, Fitz, Simmons și Yo-Yo încearcă să neutralizeze o armă care ar putea juca un rol în distrugerea Pământului.

Deception 1×5

Deception 1×5

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când fereastra vitraliță a unei biserici este furată, în timp ce un artist de stradă faimos pictează o murală în apropiere, Cam și ancheta echipei îi conduce la criminal.

Deception 1×6

Deception 1×6

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când fosta prietena a lui Cameron este jefuită în timpul Săptămânii modei, el insistă să-l ajute pe Kay cu investigația și echipa se află în mijlocul unei lovituri rapide și periculoase.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×16

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×16

Agents of SHIELD (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Coulson este forțat să se alăture aliaților surprinși pentru a salva lumea, în timp ce echipa SHIELD încearcă să-l descopere și să-l salveze.

Deception 1×4

Deception 1×4

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când un psihic este ucis, Kay și Cam investighează doar pentru a afla că are un partener care este acum pe fugă. Încercându-și ajutorul, Cameron și echipa au luat un dealer internațional de arme.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×15

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×15

Agents of SHIELD (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Coulson descoperă adevărata agendă a generalului Hale; ar putea fi sfârșitul lumii dacă SHIELD nu o va ajuta.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×14

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×14

Agents of SHIELD (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Pe măsură ce Fitz și Simmons se duc să găsească o cale de a sigila Riftul, ei se confruntă cu una dintre cele mai mari temeri ale lor.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×13

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×13

Agents of SHIELD (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Echipa merge în căutarea lui Gravitonium pentru a salva lumea.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×12

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 5×12

Agents of SHIELD (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Coulson dezvăluie în sfârșit afacerea misterioasă pe care a făcut-o cu Ghost Rider, care va afecta pe toată lumea echipei SHIELD.

Marvel’s Inhumans 1×5

Marvel’s Inhumans 1×5

Pe urmele forțelor lui Auran, Black Bolt și Medusa lucrează cu Louise pentru a ajuta la localizarea restului familiei lor. Înapoi la Attilan, acțiunile lui Maximus schimbă complet jocul.

The Flash 1×18

The Flash 1×18

Felicity Smoak și Ray Palmer ajung la centrul orașului caută ajutor cu costumul lui Ray; un fost angajat eliberează albine robotice mortale; o cină de grup nu merge așa cum era planificat.

Arrow 6×3

Arrow 6×3

Când Slade continuă să descopere indicii despre ultimii ani ai fiului său, Oliver ia o decizie importantă. Între timp, săgeata verde conduce echipa în lupta împotriva "The Dragon", un ticălos care fură tehnologia valoroasă în Star City.

Arrow 5×17

Arrow 5×17

Prometheus merge la extrem pentru a distruge Oliver. În retrospectivă, tendințele violente ale lui Oliver ajung la cap într-o confruntare cu Anatoly.

Arrow 4×21

Arrow 4×21

Când echipa Arrow află ce este următoarea mișcare a lui Damien Darhk, Felicity își dă seama că trebuie să-i întrebe pe copilul ei, Noah Kuttler, pentru ajutor. Noe și Oliver au o inimă de a vorbi despre inimă, care lasă pe Oliver să treacă.

DC’s Legends of Tomorrow 3×2

DC’s Legends of Tomorrow 3×2

DC’s Legends of Tomorrow 2×3

DC’s Legends of Tomorrow 2×3