Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

David Marciano

Homeland 7×8

Homeland 7×8

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie și Saul interoghează un suspect. Wellington face o piesă.

Homeland 7×7

Homeland 7×7

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie face o mișcare. Wellington are o socoteală. Saul extinde o operațiune.

Homeland 7×6

Homeland 7×6

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Saul îl cheamă pe un vechi prieten. Wellington are o problemă. Carrie se bucură de o victorie.

Homeland 7×5

Homeland 7×5

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie pune un plan în mișcare. Saul vizitează o sursă. Keane face o pledoarie disperată.

Homeland 7×4

Homeland 7×4

Carrie urmează un plumb. Situația lui Saul merge de la rău la rău.

Homeland 7×3

Homeland 7×3

Carrie are o realizare dificilă. Saul negociază. Keane și Wellington nu sunt de acord.

Homeland 7×2

Homeland 7×2

Carrie face o descoperire. Wellington îl protejează pe Keane. O'Keefe continuă să difuzeze.

Homeland 7×1

Homeland 7×1

Carrie și Franny trăiesc cu familia lui Maggie în DC. Saul și angajații federali reținuți după încetarea vieții președintelui ales sunt în închisoare. Administrația președintelui Keane este sub control.

Homeland 6×9

Homeland 6×9

Carrie captează o pauză. Keane se confruntă cu un plan. Max merge sub acoperire.

Homeland 5×11

Homeland 5×11

Carrie urmează un plumb.

Homeland 4×1

Homeland 4×1

În calitate de șef al stației CIA din Kabul, Carrie ia o decizie critică atunci când omologul său din Islamabad furnizează informații de urgență cu privire la o țintă cu valoare ridicată. Saul se luptă să se adapteze noului său rol în sectorul privat.

Homeland 3×7

Homeland 3×7

Cu un adversar vechi aflat în custodie, Saul se confruntă cu jocul din cariera sa. Carrie și Quinn se luptă să conțină o anchetă polițienească locală, în timp ce Mira își găsește mariajul la o rută de drum.

Homeland 1×6

Homeland 1×6

Reeling după ce a pierdut jucători cheie în complotul lui Nazir împotriva Americii, CIA comandă poligrafii tuturor celor care au intrat în contact cu ei, inclusiv Brody, pe care Carrie o vede ca o ocazie pentru a afla în sfârșit adevărul.

Homeland 6×8

Homeland 6×8

Carrie și Saul prezintă dovezi lui Keane. Quinn urmărește o marcă.

Homeland 5×10

Homeland 5×10

O nouă amenințare apare.

Homeland 3×1

Homeland 3×1

Liderul bombardierului din Langley, Nick Brody, rămâne în libertate. Saul face o contra-lovire riscantă asupra teroriștilor legați de bombardament. Carrie devine centrul unei investigații ostile a Senatului. Umilit și abandonat de Corpul Marin, familia Brody se luptă să facă față comportamentului distructiv al lui Dana.

Homeland 2×8

Homeland 2×8

Se culcă pentru Carrie. Se culcă pentru Roya. Și încă mai e mințit lui Jessica. Brody se îndreaptă spre o criză gravă în timp ce se luptă să-și păstreze clar alianțele complicate. Împotriva ordinelor lui Quinn, Carrie face o intervenție riscantă pentru al ține pe Brody în linie, forțându-i pe amândoi să se confrunte cu emoțiile lor mixte. Între timp, Dana se transformă într-o sursă puțin probabilă pentru confort.

Homeland 1×7

Homeland 1×7

Relația dintre Carrie și Brody devine mai complicată atunci când se îndreaptă spre țărm pentru weekend, în timp ce Mike și Jessica se confruntă cu adevărul despre relația lor, iar Saul îl prinde pe Aileen pe fugă în Mexic.

Homeland 5×5

Homeland 5×5

Hacktivistii se ridica; Quinn acoperă pentru Carrie; Dar și Allison evaluează daunele.

Homeland 4×10

Homeland 4×10

Încălcarea securității la Ambasadă are consecințe foarte importante.

Homeland 2×7

Homeland 2×7

Răscând de ambuscada recentă, Carrie și echipa se luptă să-și recâștige controlul asupra funcționării lor, în timp ce Brody și familia sa participă la o strângere de fonduri la o fermă de cai din Virginia. Saul vizitează Aileen în izolare, sperând că va furniza informații cheie despre atac. O agresată Dana îi presează pe Finn să vină curată față de crima ascunsă, dar căutarea ei de a spune adevărul se ciocnește cu misiunea secretă a tatălui ei în moduri pe care nici ...

Homeland 1×1

Homeland 1×1

După ce a dispărut și o presupusă moarte timp de opt ani, sergentul marin Nicholas Brody este salvat în Irak și se întoarce acasă la familia sa. Dar agentul CIA, Carrie Mathison, suspectează că ar fi putut întoarce de captorii teroriști și crede că ar putea face parte dintr-un plan de atacare a Americii.

Homeland 6×7

Homeland 6×7

Carrie primește veste proastă. Saul nu are un plan. Quinn acceptă situația.

Homeland 5×4

Homeland 5×4

Răspunsurile scapă de Carrie. Saul și Allison conduc o operațiune.

Homeland 3×12

Homeland 3×12

Forțele de securitate se apropie de Carrie și Brody. Când Saul planifică o operațiune de salvare de ultimă oră, Brody încearcă să găsească răscumpărarea.

Homeland 3×6

Homeland 3×6

Carrie transformă tabelele asupra creierului bombardamentului din Langley, însă recrutarea unuia dintre cei mai puternici operatori ai Iranului sunt consecințe periculoase. Într-o vreme, Saul încearcă să-i țină pe Lockhart pe un senator intruziv, iar Dana ia o decizie radicală care va schimba pentru totdeauna familia Brody.

Homeland 1×5

Homeland 1×5

Brody se confruntă cu supraviețuitorul singuratic dintre insurgenții care l-au ținut, determinând-o pe Carrie să creadă că poate fi dovedită corect despre Brody o dată pentru totdeauna - dar reuniunea lui Brody cu captorul său îi surprinde pe toți; agenția este fierbinte pe urmele iubitorilor care au cumpărat o casă în apropiere de aeroport cu fonduri dintr-un colier furat.

Homeland 6×12

Homeland 6×12

Ultimul sezon. Piesele intră în loc.

Homeland 5×3

Homeland 5×3

Jonas și Carrie își revizuiesc trecutul. Quinn își trage prada.

Homeland 4×9

Homeland 4×9

Carrie improvizează pentru a-și salva misiunea. CIA se închide într-o scurgere.