Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Genson Blimline

The Blacklist 5×22

The Blacklist 5×22

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Liz și Red se confruntă într-o cursă climatică pentru a găsi un Blacklister în posesia sacului de oase, forțând adevărul despre oase să vină în sfârșit la lumină.

The Blacklist 5×21

The Blacklist 5×21

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Samar a aterizat pe crucea unui Blacklister neconvențional, iar Aram și grupul de operațiuni se află în acțiune pentru ao găsi înainte de a fi prea târziu. Călătorii roșii în Costa Rica pentru a împiedica vânzarea la o licitație subterană a bagajelor de oase.

The Blacklist 5×20

The Blacklist 5×20

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română O tânără neidentificată reapare și echipa încearcă să-și găsească legătura cu secretul Roșu se ascunde. Atunci când familia sa ia măsuri pentru a-și proteja propriile secrete, ancheta se transformă într-o cursă pentru a salva viața fetei.

The Blacklist 5×19

The Blacklist 5×19

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Liz utilizează informații dintr-o sursă neașteptată pentru a forța pe Red să descopere secretele pe care le deține; Roșul inițiază un plan pentru a recupera sacul de duffel de oase.

The Blacklist 5×18

The Blacklist 5×18

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Într-o încercare de a exercita presiune asupra lui Ian Garvey, Red și șeful grupului operativ la Paris pentru a identifica un proeminent furnizor de heroină pentru Nash Syndicate. Din nefericire la agenda lui Red, Liz își ia propria cale în a merge după Garvey.

The Blacklist 5×17

The Blacklist 5×17

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Atunci când un asociat al Nash Syndicate este ucis, Red îl stabilește pe Liz și pe Task Force pe acest caz pentru a recupera dovezile esențiale pentru a-l aduce pe Ian Garvey. Între timp, Aram consideră un pas înainte în relația sa cu Samar.

The Good Fight 1×3

The Good Fight 1×3

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Adrian și Barbara se confruntă cu o realizare crudă despre un client înalt. În timp ce al doilea scaun la Diane într-un caz, Lucca este pentru mai mult decât ea a fost angajată pentru mulțumiri băieții de aur al statului avocatului statului, Colin Morello (Justin Bartha). Maia îl vizitează pe tatăl ei în închisoare.

The Good Fight 1×4

The Good Fight 1×4

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Diane și Lucca reprezintă un supraviețuitor al cancerului ovarian care caută să obțină custodia embrionilor donați anterior. Maia este victima unui cont social media fals. Mike Kresteva efectuează o vizită la Reddick, Boseman și Kolstad.

The Blacklist 5×16

The Blacklist 5×16

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română În timp ce Liz investighează noi detalii într-un caz rece de la lucrarea ei timpurie ca un profil FBI, ea explorează impulsurile ei mai întunecate în terapia cu Dr. Fulton. Grupul operativ acționează pentru a elimina ucigașii lui Tom în sistemul juridic, în timp ce Red adoptă o abordare diferită în privința închiderii lui Ian Garvey.

The Blacklist 5×15

The Blacklist 5×15

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română În timp ce Liz continuă să urmărească ucigașii lui Tom, Red încearcă să rezolve o problemă fiscală în spălarea banilor. Între timp, Aram iese pe teren atunci când grupul de lucru investighează un focar viral.

The Blacklist 5×14

The Blacklist 5×14

Red îi asistă pe Task Force în urmărirea unui misterios Blacklister care dezvoltă cu atenție un alibis etanș pentru clienții criminali. Între timp, revenirea lui Liz la FBI se bazează pe o evaluare cu un psihoterapeut.

The Blacklist 5×13

The Blacklist 5×13

Când corpurile sunt descoperite în pădurile abandonate, Red indică Forța de Muncă către Mâna Invizibilă, un grup care se adresează acelora ale căror acțiuni sunt reprobabile din punct de vedere moral, dar pe deplin legale. Între timp, Red vine să-i ajute pe unul dintre angajații săi, iar Liz descoperă un indiciu important despre ancheta lui Tom.

The Blacklist 5×12

The Blacklist 5×12

Când Liz lucrează cu Red pentru a vâna ucigașii lui Tom, începe să-și pună întrebări cu privire la motivele lui. Grupul operativ reclamă ajutorul unui incendiar care să-l prindă pe altul.

The Blacklist 5×11

The Blacklist 5×11

Când Red se duce la vânătoarea unei comori legendare, atrage atenția lui Abraham Stern, un manipulator viclean care și-a dedicat viața - și viața multor nevinovați - pentru a recupera averea care este dreptul său de întâi născut. Între timp, căutarea Liz-ului o trimite pe o cale întunecată, ducând-o să studieze metodele uneia dintre cele mai periculoase criminali din lista neagră.

The Blacklist 5×10

The Blacklist 5×10

Când Red conduce Grupul de lucru pentru a găsi un Blacklister care își folosește puterea pentru a vinde informații sensibile, Ressler se află în pericol de expunere. Între timp, Liz își planifică următoarea mișcare.

The Blacklist 5×3

The Blacklist 5×3

În timp ce Task Force investighează o serie de împușcături suspecte ale poliției, agentul Ressler este distras de creșterea presiunilor externe. Cu sprijinul lui împotriva peretelui, Red îi face pe Tom să execute un plan elaborat pentru a-și restabili reputația criminală.

The Blacklist 5×5

The Blacklist 5×5

Atunci când Red furnizează informații exclusive unui terorist internațional, pune Liz și Task Force pe un coliziune cu un rival unitate de la CIA. Între timp, Red și Hawkins au pus bazele noii lor afaceri, iar Tom merge sub acoperire în căutarea de informații.

The Blacklist 5×4

The Blacklist 5×4

Liz și Task Force vânează o crimă evazivă penală nu se va opri la nimic pentru a distruge unele dintre cele mai prețioase trenuri ale lumii. Între timp, o întâlnire surprinzătoare conduce Red Redus în numerar spre o nouă oportunitate de afaceri, iar Tom ia măsuri pentru a investiga oasele din valiză.

The Blacklist 5×6

The Blacklist 5×6

În timp ce Cooper se ocupă de un caz de importanță personală, Ressler conduce Forța de Muncă într-o misiune de oprire a renașterii unui inel de asasinare-forțată. Hotărât să găsească răspunsuri, Tom ignoră un avertisment pentru a opri investigația sa în valiză.

The Blacklist 5×7

The Blacklist 5×7

Red și Task Force îl plasează pe Dembe sub acoperire pentru a se infiltra într-o organizație internațională de trafic de persoane, dar atunci când se pierde comunicarea, ei trebuie să intervină. Între timp, ancheta lui Tom cu privire la valiză îl atrage într-un pericol grav.

The Blacklist 5×9

The Blacklist 5×9

Liz își abandonează vechea viață și căută un nou început într-un loc în care nimeni nu-și cunoaște istoria, numele sau profunzimea suferinței ei. Când o amenințare neașteptată o găsește, ea este forțată să se folosească de puterea ei emoțională și fizică într-o brutală luptă de supraviețuire.

The Blacklist 5×8

The Blacklist 5×8

Tom dispare și Liz se întoarce cu disperare pentru a găsi; Căutarea de roșu pentru valiza oaselor duce la schimbarea vieților pentru totdeauna.

The Blacklist 5×1

The Blacklist 5×1

Cu imperiul său criminalizat, Red îi invită pe Liz să-și plătească bani și să elibereze un Blacklister nou pentru Task Force.

The Blacklist 5×2

The Blacklist 5×2

Liz și Task Force se alătură Red într-o aventură internațională în căutarea unui miliardar care se aprinde ca un hoț de artă. Între timp, Dembe urmărește un plumb și Tom caută ajutor din afară în identificarea rămășițelor din valiză.