Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Joyce Guy

How to Get Away with Murder 4×15

How to Get Away with Murder 4×15

How to Get Away with Murder  - Cum să scapi cu crimă (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Annalize și cercul său interior se ocupă de consecințele unei morți suspecte care culminează cu un arest șocant; o nouă dezvoltare care implică una dintre schimbările proprii.

How to Get Away with Murder 4×14

How to Get Away with Murder 4×14

How to Get Away with Murder (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Annalize îi ajută pe "Keating 4" să elaboreze un plan pentru a se pregăti pentru o nouă rundă de interogatoriu, după ce detectivii au făcut o pauză care implică cazul lui Simon. Între timp, Laurel descoperă noi detalii despre noaptea în care a fost ucis Wes, ceea ce a dus la o confruntare surprinzătoare,

How to Get Away with Murder 4×13

How to Get Away with Murder 4×13

Evenimentele de la clasa de acțiune ale lui Annalize se agață în balanță după o întâlnire cu Olivia se dovedește a fi crucială pentru a avea ocazia să argumenteze cazul lui Annalize în curtea cea mai înaltă a națiunii. Între timp, Bonnie descoperă despre informațiile referitoare la Simon care amenință să expună ceea ce sa întâmplat într-adevăr în timpul nopții a fost împușcat. Crossover-ul începe pe Scandal S7E12 Permite-mi să mă reintroduc eu (I).

How to Get Away with Murder 4×3

How to Get Away with Murder 4×3

Annalize ia un caz pentru binele mai mare și realizează rapid că mizele sunt mult mai mari decât credea inițial. Între timp, Laurel îi întreabă pe Michaela pentru a obține informații despre moartea lui Wes, iar Connor face o decizie importantă de viață care nu este susținută de grup. Într-o clipă, se dezvăluie o confruntare surprinzătoare în timpul nopții crimei.

How to Get Away with Murder 4×4

How to Get Away with Murder 4×4

Simțind că și-a găsit din nou scopul, Annalize se concentrează pe dezvoltarea cazului său mare, iar Bonnie crește suspicios. Între timp, Connor primește o vizită surpriză de la tatăl său, iar Laurel se întoarce la un vechi prieten pentru a ușura stresul.

How to Get Away with Murder 4×5

How to Get Away with Murder 4×5

Suspiciunile lui Bonnie despre cazul mare al lui Annalize o duc la momente surprinzătoare pentru a obține răspunsuri, în timp ce flashback-urile dezvăluie geneza istoriei lungi și complicate a celor două femei; iar blițul în față dezvăluie locația șocantă a unuia dintre Keating 4.

How to Get Away with Murder 4×6

How to Get Away with Murder 4×6

Fostul coleg ajută-o pe Annalize cu procesul său de acțiune; Laurel continuă să investigheze compania tatălui ei; Asher se confruntă cu Michaela despre comportamentul ei ciudat; detalii despre trecutul lui Isaac sunt dezvăluite.

How to Get Away with Murder 4×7

How to Get Away with Murder 4×7

Când decizia Annalizei de a-și certifica procesul de acțiune în clasă este testat, un aliat surprinzător vine la ajutorul ei. Între timp, Laurel și Michaela au lovit un obstacol după ce cineva descoperă planurile lor de a lua tatăl lui Laurel.

How to Get Away with Murder 4×8

How to Get Away with Murder 4×8

Annalize se confruntă cu noutăți deranjante care implică unul dintre pacienții lui Isaac. Ancheta despre uciderea lui Wes vine la un cap și detalii despre locul unde se află bebelușul lui Laurel sunt dezvăluite.

How to Get Away with Murder 4×9

How to Get Away with Murder 4×9

Grupul se ocupă de mai multe obstacole, deoarece poliția investighează tragerea accidentală a lui Simon; Laurel și copilul ei se agață de viață.

How to Get Away with Murder 4×10

How to Get Away with Murder 4×10

În timp ce Laurel se luptă să se înțeleagă cu ceea ce sa întâmplat în acea noapte tragică, Annalize și Frank lucrează împreună pentru a face ceea ce ei cred că este cel mai bine pentru grup. Între timp, detaliile care implică o crimă trecută au ieșit la lumină, pe măsură ce Annalize continuă să-și construiască acțiunea de clasă.

How to Get Away with Murder 4×11

How to Get Away with Murder 4×11

O persoană importantă din viața lui Laurel vine în oraș ca să o ajute, pe măsură ce se dezvăluie detalii privitoare la trecutul ei. Între timp, Annalize întâlnește un obstacol care implică un potențial reclamant pentru acțiunea ei de clasă.

How to Get Away with Murder 4×12

How to Get Away with Murder 4×12

Annalize se ocupă de o problemă neprevăzută, după ce sunt distruse detaliile despre un martor cheie în cazul ei pentru al ajuta pe Laurel. Între timp, "K4" își continuă eforturile pentru a ajuta la construirea unui caz pentru procesul de acțiune al lui Annalize.

How to Get Away with Murder 4×1

How to Get Away with Murder 4×1

După moartea tragică a lui Wes, Annalize se întoarce acasă la familia sa pentru a ridica bucățile vieții ei zdrobite și își dă seama că, pentru a reconstrui, trebuie să ia o decizie dură și șocantă. Între timp, "Keating 4" se confruntă cu un viitor incert, în timp ce Laurel devine obsedat de a afla ce sa întâmplat cu Wes în noaptea în care a murit. Într-un moment înainte, o crimă terifiantă este comisă și toată lumea este un suspect.

How to Get Away with Murder 4×2

How to Get Away with Murder 4×2

În timp ce Annalize se reconectează cu un client important din trecutul ei, ea continuă să se lupte pentru a avansa în viața ei personală. Între timp, "Keating 4" consideră că este dificil să se deplaseze peste reputația lor pătată; și într-o clipită înainte, detalii despre o crimă tragică încep să se desfășoare.

How to Get Away with Murder 2×1

How to Get Away with Murder 2×1

Annalize și studenții ei trebuie să-și continue viața ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, dar elevii încă se rătăcesc peste dispariția lui Rebecca. Doar Annalize și Frank știu că Rebecca a fost ucisă și cei doi sunt hotărâți să afle cine a ucis-o. Între timp, Annalize decide că dorește să-și asume un nou client, un frate și o soră care sunt acuzați de uciderea părinților. Iar un vechi prieten surprinde pe Annalize acasă și îi învață o lecție valoroasă.

How to Get Away with Murder 3×2

How to Get Away with Murder 3×2

Cu munca pe linie, Annalize se luptă împotriva Consiliului de la Universityton din Middleton. Între timp, secretele sunt expuse deoarece Keating 5 concurează pentru a prelua cazul unei femei bătute, acuzată de uciderea soțului ei.

How to Get Away with Murder 2×2

How to Get Away with Murder 2×2

Annalize și echipa ei sunt orbiți când anchetatorii încearcă să acorde o nouă taxă pe frații bogați pe care a fost angajat să le reprezinte. Între timp, lucrurile pentru Annalize devin și mai dificile când este examinată brutal pe standul martor în timpul audierii preliminare a lui Nate.

How to Get Away with Murder 3×3

How to Get Away with Murder 3×3

Annalize prezintă clasa ei cu un caz de crimă de înaltă calitate care împinge chiar și moralul lui Keating 5, în timp ce Laurel face o descoperire șocantă printr-o sursă puțin probabilă.

How to Get Away with Murder 2×3

How to Get Away with Murder 2×3

Cand Annalize ia un nou client, echipa trebuie sa investigheze un club de sex foarte inalt pentru a obtine raspunsuri. Între timp, Annalize reprezintă încă frații acuzați că i-au omorât pe părinți, dar cazul se transformă în rău în momentul în care o nouă suprafață motivă, iar Wes se alătură unui aliat neașteptat.

How to Get Away with Murder 3×4

How to Get Away with Murder 3×4

Soarta unui tânăr client este pusă în pericol după ce consiliul disciplinar al Asociației Baroului din Philadelphia descoperă informații dăunătoare despre Annalize. Între timp, Frank comite un act socant că trebuie să se ocupe de cineva apropiat.

How to Get Away with Murder 2×4

How to Get Away with Murder 2×4

Când un adolescent este găsit ucis în pădure, Annalize și echipa sa sunt angajate să reprezinte un suspect probabil numit în acest caz. Între timp, Asher întâlnește o mărturisire șocantă și Wes află informații noi despre dispariția lui Rebecca.

How to Get Away with Murder 3×5

How to Get Away with Murder 3×5

Misterul din spatele fluturașilor "criminal" Annalize are o întorsătură surprinzătoare. Între timp, trecutul tulburat al lui Frank este expus și o nouă descoperire șocantă schimbă totul în noaptea focului.

How to Get Away with Murder 2×5

How to Get Away with Murder 2×5

Asher descoperă că nu totul este ceea ce pare atunci când lucrați pentru Annalize. Între timp, Frank este prezentat cu o situație care lovește aproape de casă, iar căutarea lui Wes pentru a afla mai multe despre dispariția lui Rebecca culminează într-o confruntare explozivă.

How to Get Away with Murder 3×6

How to Get Away with Murder 3×6

O revelație în uciderea lui Wallace Mahoney zguduie Annalize și Keating 5, în timp ce echipa se ocupă de cazul unui veteran care se confruntă cu acuzații de asalt.

How to Get Away with Murder 2×6

How to Get Away with Murder 2×6

Annalize preia un nou client, un profesor transgender acuzat de uciderea soțului. Între timp, Keating 5 sunt lăsați să se ocupe de cazul Hapstall și descoperă un nou suspect șocant.

How to Get Away with Murder 3×7

How to Get Away with Murder 3×7

Annalize și studenții ei iau un caz de apărare a fraților care au fost acuzați de conspirație pentru a comite o crimă împotriva mamei lor. Între timp, acțiunile lui Frank duc la o consecință dureroasă.

How to Get Away with Murder 2×7

How to Get Away with Murder 2×7

Analiza și echipa sunt angajați pentru a reprezenta un client acuzat de bâlbâi pe cineva până la punctul de sinucidere. Între timp, Eva se întoarce să-l apere pe Nate după ce ADA Sinclair îl servește pentru o eventuală nouă crimă, iar Bonnie află ce sa întâmplat la Trotter Lake.

How to Get Away with Murder 3×8

How to Get Away with Murder 3×8

Annalize și Bonnie se transformă într-o sursă puțin probabil de ajutor, aducând tensiunea printre Keating 5 la cap. Între timp, Annalize ia un client surprinzător.

How to Get Away with Murder 2×8

How to Get Away with Murder 2×8

Philip face o mișcare amenințătoare și ADA Sinclair ar fi putut să-și dea seama că ar putea să-l ia pe Annalize. Între timp, Catherine și Caleb sunt obligați să ia o decizie de schimbare a vieții.