Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Morena Baccarin

Gotham 4×22

Gotham 4×22

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Ieremia avertizează un Gordon sceptic de mai multă distrugere care vine din calea lui Gotham și Gordon este forțat să facă o decizie potențial devastatoare. Între timp, Barbara adună o echipă pentru a-și asigura poziția, în timp ce alianțele din lumea interlopă se schimbă și dovedesc că nimeni nu poate fi de încredere. Apoi, Bruce este forțat să se apropie de viitor. Ultimul sezon.

Gotham 4×21

Gotham 4×21

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Când Gotham cade într-o anarhie completă, o echipă de eroi improbabili urcă să o salveze. Bullock preia conducerea la GCPD, iar limitele psihologice ale lui Bruce sunt testate, pe măsură ce cei apropiați lui sunt puse în pericol.

Gotham 4×20

Gotham 4×20

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Chaos erupe la GCPD, trimițându-l pe Gordon într-o vânătoare sălbatică pentru vinovatul în urma preluării în masă. Între timp, un prieten al lui Bruce devine paranoic, ducând la un comportament erupțios și distructiv.

Gotham 4×19

Gotham 4×19

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Gordon și Bullock încearcă să-și dea seama cine este hoțul inteligent în spatele jafurilor diferitelor sucursale ale băncilor din Gotham. Între timp, Barbara este pusă în pericol, forțând-o pe Tabitha să-și recruteze ajutorul.

Gotham 4×18

Gotham 4×18

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Deținuții din Arkham continuă să alerge liber în Gotham și devin din ce în ce mai greu de prins. Gordon dezvoltă un plan, dar trebuie să se întoarcă cu Bruce pentru ajutor. Între timp, Barbara află exact cât de departe sunt dispuși noii ei prieteni să meargă pentru ea.

Gotham 4×17

Gotham 4×17

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Gordon și Bullock încearcă să stea cu un pas înainte, pe măsură ce zerourile lui Jerome se apropie de următoarea țintă. Între timp, Nygma găzduiește un spectacol de jocuri de ghicitoare în Narrows și se confruntă cu cel mai dificil challenger al lui Lee Thompkins, iar Penguin merge să-l vadă pe Butch cu o propunere.

Gotham 4×16

Gotham 4×16

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română "Cel mai bun" al lui Arkham îi dă lui Gordon și lui Bullock un ban pentru banii lor, în timp ce ei emit un plan de a scăpa de azil. Între timp, Bruce își hotărăște propria strategie pentru a contracara planurile lor. De asemenea, Barbara primește o ofertă pe care nu o poate refuza.  

Gotham 4×15

Gotham 4×15

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Bullock și Gordon încearcă să caute pe cineva care este esențial în controlul lui Sofia asupra lui Gotham. Între timp, Penguin, Lee și Nygma învață un aliat improbabil în căutarea unei răzbunări, iar Selina îl întreabă pe Bruce pentru o favoare care să o scape de vinovăția ei față de Ivy.

Gotham 4×14

Gotham 4×14

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Ivy își alege următoarea țintă, ducând-o pe Gordon și pe Lucius la un vechi prieten, pe măsură ce Selina încearcă să-și ia propriile mâini. Sofia dorește controlul total asupra lui Gotham și se întoarce la Lee despre starea îngustă. Între timp, Bruce încearcă să se aranjeze cu Alfred, iar Nygma îl vizitează pe Arkham

Gotham 4×13

Gotham 4×13

Ivy urmărește un proiect secret pe care operează Wayne Enterprises și începe să vizeze pe oricine care îi poate oferi informații. Între timp, Jerome devine obsedat de Penguin în Arkham. De asemenea, Gordon începe să-și ghicească afacerea cu Sofia și o secvență de vis neliniștită îi face pe Bruce să-l tremure.

Gotham 4×9

Gotham 4×9

Profesorul Pyg continuă să tachineze orașul Gotham, implicând Jim Gordon ori de câte ori este posibil. Sofia și Penguin se pregătesc pentru un fond de strângere de fonduri pentru orfelinat și lucrurile nu merg așa cum era planificat atunci când profesorul Pyg apare ca bucătar-șef. Între timp, petrecerea lui Bruce împiedică relația lui cu Alfred.

Gotham 4×10

Gotham 4×10

Gordon încearcă să încheie o înțelegere cu Penguin, care implică Sofia. Între timp, Alfred încearcă să-l scoată pe Bruce din spirala lui adolescentoasă, în timp ce Lee Thompkins câștigă mai mult control asupra Narrows.

Gotham 4×11

Gotham 4×11

Lucrurile se complică pentru Gordon, Sophia și Penguin când Carmine Falcone vine în oraș. Alfred încearcă să ajungă la Bruce odată pentru totdeauna, în timp ce Nygma se luptă să obțină controlul asupra personajului The Riddler, iar Tabitha încearcă să-și aducă aminte de trecutul lui Grundy.

Gotham 4×12

Gotham 4×12

Gordon este chemat la scena după ce The Toy Maker este angajat să-l asasineze pe unul dintre medicii lui Gotham. Lee Thompkins începe să încerce să reconstruiască Narrows, cu Nygma ca partener. Între timp, noua viață a lui Alfred în Narrows devine destul de complicată. Ivy îi dezvăluie noua personă lui Selina, cu niște planuri sinistre în minte.

Gotham 4×1

Gotham 4×1

Gordon se tem că Jonathan Crane este încă în viață și înapoi în Gotham, când semnătura The Scarecrow MO este folosită într-o serie de jafuri. Între timp, "acordarea de licențe" de către Penguin a crimei în oraș a avut loc în timpul deschiderii noului său salon Iceberg. De asemenea, în urma întâlnirii sale cu Al Ghul lui Ra, Bruce își începe ceasul vigilent.

Gotham 4×2

Gotham 4×2

Sub presiune pentru a dovedi că GCPD este încă puternic, Gordon încearcă să aducă pe Jonathan Crane. Cu toate acestea, Gordon se află într-o situație periculoasă la Arkham, când este forțat să lupte împotriva nebunii și a demonului în sine. Între timp, cu întoarcerea neașteptată a lui Barbara, Selina și Tabitha trebuie să ia în considerare riscurile care vin să se alăture ei în afaceri cu arme.

Gotham 4×3

Gotham 4×3

Gordon ia lucrurile în propriile sale mâini când călătorește la Miami în încercarea de a convinge Carmine Falcone pentru ajutorul său în lupta împotriva lui Penguin. Acolo, îl întâlnește pe fiica lui Carmine, Sofia, care o urmează în mod neașteptat pe Gordon în Gotham. Lupta pentru armamentul prețios al lui Penguin continuă în timpul serii de licitații la Iceberg Lounge, iar prezența lui Bruce îl pune pe radarul lui Penguin.

Gotham 4×4

Gotham 4×4

Bruce Wayne pune în pericol viețile istoricului Muzeului de Istorie Naturală din Gotham, Niles Winthrop și a nepotului său, Alex, în încercarea de a descoperi semnificația din spatele cuțitului său prețuit din licitație. Între timp, Al Ghul lui Ra demonstrează că va lua măsuri mortale pentru a obține ceea ce vrea. De asemenea, cu Sofia Falcone în oraș, ea are misiunea de a câștiga Gothamul de la Penguin.

Gotham 4×5

Gotham 4×5

Nygma se întâlnește față în față cu Butch Gilzean, dar el nu este cine a fost el. Într-o încercare de a-și recâștiga puterea și identitatea, Nygma decide să pună la încercare abilitățile fostului partener. Între timp, Sofia Falcone ia măsuri pentru a-și proteja propria viață, apelând la partea vulnerabilă a lui Penguin. Cu puterea pumnalului aflat în posesia lui, Bruce îi surprinde pe cei din jurul lui cu acțiunile îndrăznețe.

Gotham 4×6

Gotham 4×6

Gordon și Bullock sunt fierbinți pe un ucigaș în serie, care a asasinat polițiștii și ia îmbrăcat victimele în capetele tăiate ale porcilor ca semn de semnătură. Între timp, Sofia încearcă să câștige peste Penguin, iar Thompkins, Nygma și Grundy se găsesc în casa Cherry.

Gotham 4×7

Gotham 4×7

Cu profesorul Pyg, în toată Gotham, Gordon și Bullock se îndreaptă spre frică pentru a căuta indicii. Bruce Wayne se întâlnește cu un fost prieten, Grace, care îl convinge să meargă împreună cu niște colegi vechi. Între timp, relațiile dintre Sofia și Penguin și Gordon continuă să evolueze.

Gotham 4×8

Gotham 4×8

Grundy și Nygma devin atracții principale la Cherry's Place din The Narrows. Penguin vrea să se răzbune atunci când aude că Nygma îl bat joc pe scenă și îi atrage pe Sirene pentru ajutor. Între timp, lui Gordon i se oferă poziția de căpitan al GCPD, punându-l în contradicție cu Bullock.

Gotham 3×15

Gotham 3×15

Bruce este convocată de Selina printr-o scrisoare, dar ea neagă că îi trimite scrisoarea și îi ordonă să stea departe de ea. După o întâlnire cu Sonny Gilzean, Bruce este drogat de dopplegänger și se trezește într-o temniță cu vedere la munții cu zăpadă, în timp ce fostul își ucide identitatea. Între timp, Gordon se reconectează cu unchiul său Frank, care ...

Gotham 3×16

Gotham 3×16

După recuperarea completă, Cobblepot încearcă să construiască o armată care să ia înapoi puterea de la Nygma, Barbara, Tabitha și Butch. Îl cheamă pe Gabe să-l ajute, dar îl trădează și încearcă să-l liciteze, dar Ivy folosește parfumul pentru a-l salva, iar Cobblepot îl ucide pe Gabe în răzbunare. Între timp, șamanul îi dăruie halucinogene Bruce care îl face să revină în noaptea crimei părinților săi și își începe formarea imediat după aceea. După ce a aflat că o arma este transportată la ...

Gotham 3×1

Gotham 3×1

Gordon lucrează într-un Gotham marcat de monstri ca vânător de recompense și caută să găsească răspunsuri despre evadații indienilor și de ce puterile lor par a le ucide. Între timp, doppelgangerul lui Bruce străbate străzile, iar Barbara și Tabitha deschid un nou club de noapte numit Sirenele.

Gotham 3×17

Gotham 3×17

După ce a fost condus de Barbara despre Curtea de Owls, Nygma merge pe o vendetta pentru a rezolva ghicitul celor care controlează Gotham. Nygma îl răpește pe primarul Aubrey James și îl ia pe ostateci, transmițând o amenințare pentru a-și sfârși viața în cazul în care nu află identitatea Curții. Gordon organizează o întâlnire singur cu Nygma în sediul GCPD și îl convinge pe Nygma să-l convingă el însuși la Curte. În schimb, Gordon înlocuiește locul decedatului Frank Gordon în Curte; Cobblepot și ...

Gotham 3×2

Gotham 3×2

Peștele Mooney ia lucrurile în propriile sale mâini pentru a localiza pe Hugo Strange, forțând-o pe Gordon să se teamă cu jurnalistul Valerie Vale să o găsească. Penguinul crește în popularitate după ce a criticat activitatea GCPD, iar investigarea lui Bruce despre Curtea de Owls este compromisă. Între timp, Ivy Pepper este reintrodusă în orașul Gotham.

Gotham 3×18

Gotham 3×18

Gordon urmărește arma pe care Curtea de bufnițe intenționează să o utilizeze pentru distrugerea lui Gotham; Kathryn și Templul Shaman îi spun lui Bruce despre următoarea lor mișcare; Ivy îi oferă lui Selina ajutor.

Gotham 3×3

Gotham 3×3

Hypnotistul Jervis Tetch / Mad Hatter sosește în Gotham pentru a-și căuta sora, Alice, și îl angajează pe Gordon să o ajute să o găsească. Între timp, Penguin hotărăște să candideze pentru primar, iar doppelganger lui Bruce începe să-l canalizeze, provocând o anumită confuzie în jurul orașului.

Gotham 3×19

Gotham 3×19

Templul Shaman ia Bruce în faza următoare a antrenamentului său; Gordon și Bullock descoperă o bufniță de cristal care poartă cele mai mari secrete ale lumii interlope a lui Gotham; Nygma și Penguin trebuie să colaboreze pentru a ieși dintr-o situație dificilă.