Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

what going on?
HD-TV RO1K vizualizari
 

Pentru a fi la curent cu tot ce este nou te rugăm să-ți faci un cont aici... și ai posibilitatea să ai ZERO reclame!

 

Daca intampini probleme cu un episod, te rugam sa ne lasi link-ul  aici  si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Vezi episodul  Hackerville  Sez 1 - Ep 3,  episod online

Hackerville episodul 3 online 18 Noiembrie 2018

Când o e atacată de un hacker, – Fraudă Cibernetică o trimite pe inspectoarea Lisa Metz () la Timișoara, orașul din România de unde a fost lansat hack-ul. Lisa este o nemțoaică, de loc din comunitatea de germani din România, care a emigrat în Germania cu familia când avea 8 ani. Ajunsă înapoi în orașul unde a copilărit, se va confrunta cu trecutul tulbure al familiei sale și cu diferențele între cele două culturi sub semnul cărora a crescut. Una dintre provocările care o așteaptă aici pe Lisa este colaborarea cu noul ei partener, inspectorul Adam Sandor din secția de poliție Timișoara ().

Adam este o fire mai relaxată și încalcă regulile la fiecare pas, ceea ce o enervează pe Lisa… la fel cum comportamenul ei formal îl scoate pe el din sărite. Dar, uneori, personalitățile opuse se atrag, iar când cei doi polițiști se trezesc implicați într-o aventură cu mize mari, diferențele care îi despart pălesc în fața nevoii care îi apropie – aceea de a salva un gamer de doar 14 ani (Voicu Dumitraș) din mâinile unui criminal notoriu.

Vezi acum online: Hackerville , Sezonul 1 - Episodul 3,  - Hackerville episodul 3 online 18 Noiembrie 2018, episod online subtitrat in limba Romana calitate HD. Hackerville este un serial oferit gratuit. Totul este gratuit pe vezi-ONLINE !

 

   ❗Distribuie sau scrie parerea ta despre episodul: Hackerville , Sezonul 1 , episod online gratuit oferit de vezi-online.eu
Au Distribuit ... 2

Lasă un comentariu