Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

what going on?
HD-TV RO67 vizualizari
 

Pentru a fi la curent cu tot ce este nou te rugăm să-ți faci un cont aici... și ai posibilitatea să ai ZERO reclame!

 

Daca intampini probleme cu un episod, te rugam sa ne lasi link-ul  aici  si vom rezolva in cel mai scurt timp!

Vezi episodul  Insula Iubirii  Sez 5 - Ep 13,  episod online

Episodul 13

Cinci cupluri, 12 tentații, 15 zile și o insulă plină de capcane, acestea sunt elementele cheie ale reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan, „Temptation Island – ”.

La finalul lui, doar adevărată poate trece testul, iar cele patru cupluri intrate în vor afla dacă sunt legate doar de obișnuință sau, dimpotrivă, de sentimente sincere și puternice. Testul suprem al iubirii și al încrederii va fi dat de opt oameni care se vor întoarce din total schimbați.

Vezi episoade integrale pe AntenaPlay!
*Această emisiune este bazată pe un format internațional. Perioada de difuzare a episoadelor pe AntenaPlay este de 30 de zile.

Nume:  Temptation Island (Insula Iubirii);
Descriere: Cinci cupluri, 12 tentații, 15 zile și o insulă plină de capcane, acestea sunt elementele cheie ale reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan, „Insula iubirii”.
Primul episod difuzat pe:  26 Aprilie 2015;
Gen: Reality show;
Prezentator: .

Vezi acum online: Insula Iubirii , Sezonul 5 - Episodul 13,  - Episodul 13, episod online subtitrat in limba Romana calitate HD. Insula Iubirii este un serial oferit gratuit. Totul este gratuit pe vezi-ONLINE !

 

   ❗Distribuie sau scrie parerea ta despre episodul: Insula Iubirii , Sezonul 5 , episod online gratuit oferit de vezi-online.eu
Au Distribuit ... 0

Insula Iubirii season 5

Lasă un comentariu