Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

what going on?
HD-TV RO57 vizualizari
 

Pentru a fi la curent cu tot ce este nou te rugăm să-ți faci un cont aici... și ai posibilitatea să ai ZERO reclame!

 

Vezi episodul  Vocea României  Sez 9 - Ep 6,  episod online

"Ediția 6"

Nu devine mai usors cu timpul dimpotriva cu, cat intelegi mai mult de inseamna Vocea Romaniei cu atat te simti mai responsabil pentru fiecare om care paseste pe scena si nu e usor deloc sa incepi prin a-i intoarce spatele, fiecare voce trebuie ascultata pentru ca in fiecare om poate fi un artist sau oricine altcineva care se poate bucura de muzica.

Horia a fost si el acolo cand a pasit primul concurent pe scena si revine cu mare bucurie in locul in care-i este si acum drag si in care a simtit ca pasiunea sa pentru muzica foloseste cu adevarat la ceva, cuiva si abia asteapta runda a doua de auditii, in care voci inconfundabile vor face spectacol cu adevarat insa unul dintre jurati pare sa aiba o mica problema cu piesele cover si cele originale si pare sa fie deranjat ca tot timpul cover-urile se fac la piese super cunoscute.

Incep sa cutremure scena in noul show cum nu s-a mai vazut, vocile uimitoare care vor intra pe rand sunt atat de diferite si pefecte incat juratilor le va fi greu sa refuze concurentii ce vor lua cu asalt inca de la primul start microfonul, am aflat detalii si impresii interesante din spatele celei mai urmarite emisiuni din cate au existat.

Vocea Romaniei cu numeroase sezoane la activ, show-ul muzical a reusit sa sparga orice bariera din lumea muzicii si a pus accent pe voce creand ani la rand vedete pe care le si putem asculta piesele pe unele posturi de radio, si care au fost apreciate atat nivel national cat si in strainatate, chiar si asa daca acesta a fost scopul de la inceput se pare ca au reusit sa-l indeplineasca.

Vezi acum online: Vocea României , Sezonul 9 - Episodul 6,  - "Ediția 6", episod online subtitrat in limba Romana calitate HD. Vocea României este un serial oferit gratuit. Totul este gratuit pe vezi-ONLINE !

 

   ❗Distribuie sau scrie parerea ta despre episodul: Vocea României , Sezonul 9 , episod online gratuit oferit de vezi-online.eu
Au Distribuit ... 0

Vocea României season 9

Lasă un comentariu