Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

what going on?
HD-RO6K vizualizari
 

Pentru a fi la curent cu tot ce este nou te rugăm să-ți faci un cont aici... și ai posibilitatea să ai ZERO reclame!

 

A Horse for Danny (1995), film online subtitrat în Română

A Horse for Danny (1995), film online subtitrat în Română

Apr. 08, 1995United States92 min Min.1h32min
Rating-ul tău: 0
9 1 vot

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: A Horse for Danny (1995), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de vezi-ONLINE

Video trailer HD

Director

Dick Lowry
Director

Actori

Leelee Sobieski isDanielle '
Danielle '
Robert Urich isEddie Fortuna
Eddie Fortuna
Ron Brice isGerald
Gerald
Ed Bruce isHarland MacVie
Harland MacVie
Karen Carlson isMrs. Slauson
Mrs. Slauson
Ed Grady isMr. Baynes
Mr. Baynes
 •  Vezi gratuit filmul: A Horse for Danny (1995), film online subtitrat în Română. A Horse for Danny (1995), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Apr. 08, 1995. Filmul are genul de: . Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Descriere:  A Horse for Danny (1995), film online subtitrat în Română

  • Danny Bara este o fetiță de unsprezece ani care nu este prostul nimănui. Locuiește la pista cu unchiul ei Eddie, un antrenor de cai în circuitul cursei. Danny cunoaște caii. Danny cunoaște înșelătorii, și cum și când sunt rezolvate cursele. Danny îi cunoaște pe șansele producătorilor – depind de ea pentru povestea din interior. Și Danny știe că lucrurile nu vor merge nicăieri pentru unchiul Eddie, dacă nu-și poate face numele cu un singur cal excelent, un cal „poți călări în bani”. Danny a găsit un asemenea cal. Tom Thumb, un an de vânzare, are potențial de campioană și o știe. Nu este păcălită de Noel Ferguson, un antrenor de mare anvergură care vorbește cu Tom Thumb. Iar când Moe Tully ajunge în oraș, Danny știe că poate însemna doar un lucru – că cursele vor fi rezolvate. Dar există o oportunitate în asta pentru ea. Plătind pariurile înainte de școală și își câștigă câștigurile după, ea va reuși în curând să-l controleze pe unchiul Eddie, împreună cu prietenul ei Gerald, un mire la un grajd concurent care este gata să-și pună economiile pe Tom Thumb. Atunci când vânzătorul lui Danny se dovedește corect și Tom Thumb se dovedește a fi câștigător, ea, unchiul Eddie și Gerald se îndreaptă cu stil pentru sezonul de curse de vară. Alți proprietari caută „magia Bara”, iar pentru unchiul unchiul Eddie nu poate face rău. Nu este de mirare când Noel Ferguson îi oferă lui Eddie cincizeci de mii de dolari pentru Tom Thumb și îi spune că îl va lua dacă știe ce este bine pentru el. Când Eddie refuză, el și Danny, Gerald și chiar Tom Thumb primesc o doză din tot ceea ce se ocupă cu murdăria de pe circuitul de curse. Dar Danny, așa cum am văzut, nu este prostul nimănui, și chiar unchiul Eddie a ridicat un lucru sau două în ultimul timp. În ciuda a tot ceea ce le vine, sunt „în bani” și este un sezon minunat pe circuitul de curse.

  Danny is a smart little girl. She lives at the track where her uncle is a horse trainer. She knows her uncle needs just one great horse to make his name.

  Titlul originalA Horse for Danny
  Evaluarea IMDb6.1 155 voturi
  Evaluarea TMDb5 1 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Lasă un comentariu