Daca intampini probleme cu un film, te rugam sa ne lasi link-ul aici... si vom rezolva in cel mai scurt timp!

what going on?
HD-RO447 vizualizari
 

Pentru a fi la curent cu tot ce este nou te rugăm să-ți faci un cont aici... și ai posibilitatea să ai ZERO reclame!

 

The A-Team – Echipa de Şoc (2010), film online subtitrat în Română

The A-Team – Echipa de Şoc (2010), film online subtitrat în Română

There Is No Plan BJun. 10, 2010USA117 Min.PG-13
Rating-ul tău: 0
0 0 voturi

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: The A-Team – Echipa de Şoc (2010), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de vezi-ONLINE

Video trailer HD

Director

Joe Carnahan
Director

Actori

Liam Neeson isCol. John '
Col. John '
Bradley Cooper isLt. Templeton '
Lt. Templeton '
Quinton Jackson isSgt. Bosco '
Sgt. Bosco '
Jessica Biel isCapt. Charisa Sosa
Capt. Charisa Sosa
Gerald McRaney isGeneral Morrison
General Morrison
Omari Hardwick isChop Shop J
Chop Shop J
 •  Vezi gratuit filmul: The A-Team – Echipa de Şoc (2010), film online subtitrat în Română. The A-Team – Echipa de Şoc (2010), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Jun. 10, 2010. Filmul are genul de:  , , , ,. Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Descriere:  The A-Team – Echipa de Şoc (2010), film online subtitrat în Română

  • John „Hannibal” Smith este ţinut prizonier în Mexic de către doi ofiţeri de poliţie care lucrează pentru renegatul General Javier Tuco. Hannibal evadează şi porneşte să-l salveze pe Templeton „Faceman” Peck, care este ţinut prizonier la ferma lui Tuco. Cu ajutorul lui Ranger BA Baracus, Hannibal îl salvează pe Face şi fug de acolo cu maşina modificată a lui BA. Urmăriţi de Tuco, ei se opresc la un spital militar din apropiere pentru a-i cere ajutorul excentricului pilot H.M. „Howling Mad” Murdock. Bătălia se încheie atunci când elicopterul în care se aflau ei este urmărit de cel al lui Taco, iar ei reuşesc să ajungă în spaţiul aerian American unde elicopterul lui Taco este doborât.

   Opt ani mai târziu, în Irak, Hannibal este contractat de către Divizia de Operaţiuni Speciale a CIA, care îi trasează misiunea de-a recupera peste un miliard de dolari bani gheaţă şi nişte plăcuţe din tezaurul american, deţinute de insurgenţii irakieni care plănuiesc să le scoată din Baghdad cu un convoi blindat. Ofiţerul de comandă al lui Hannibal, Generalul Morrison îşi dă acordul pentru operaţiune, dar fosta dragoste a lui Face, DCIS Capt. Charissa Sosa, încearcă să descurajeze echipa în privinţa recuperării plăcuţelor.

   Misiunea este încununată de succes, însă când echipa se întoarce la bază, vehicolul în care se aflau atât Morrison cât şi banii este distrus de către Brock Pike şi oamenii lui de la o firmă de securtate privată numită Black Forest. Fără Morrison, singurul care poate demonstra că misiunea lor a fost una autorizată, echipa este condamnată la zece ani de închisoare şi lăsată la vatră în mod neonorabil. Şase luni mai târziu, Lynch îl vizitează pe Hannibal la închisoare şi îi spune că Pike ar putea încerca să vândă plăcuţele cu ajutorul unui arab. Hannibal îi oferă o înţelegere lui Lynch: curăţarea reputaţiei sale şi a întregii echipe în schimbul plăcuţelor. Lynch este de acord, iar Hannibal evadează din închisoare, îşi eliberează echipa şi pornesc pe urmele lui Pike.

  A group of Iraq War veterans goes on the run from U.S. military forces while they try to clear their names after being framed for a crime they didn’t commit. Along the way, Col. Hannibal Smith, Capt. H.M. ‘Howling Mad’ Murdock , Sgt. Bosco ‘B.A.’ Baracus, and Lt. Templeton ‘Faceman’ Peck help out various people they encounter.

  Titlul originalThe A-Team
  Evaluarea IMDb6.8 232,046 voturi
  Evaluarea TMDb6.3 2534 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Octopussy (1983), film online subtitrat în Română
  Phantom – Fantoma (2015), film online subtitrat în Română
  Thor (2011), online pe net subtitrat in limba Româna
  Deepwater Horizon (2016), film online subtitrat în Română
  Trading Paint (2019), film online subtitrat în Română
  The Transporter – Refueled – Curierul 4, Online Subtitrat
  The Adventures of Tintin – Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului (2011), film animat online subtitrat în Română
  Salt 2010, online pe net subtitrat in limba Româna
  The Hitman Never Dies (2017), film online subtitrat în Română
  Flight of the Living Dead – , online pe net subtitrat in limba Româna
  Home Again (2017), Online Subtitrat.
  Wolf Warrior – Razboiul lupilor (2015), film online subtitrat in Romana

  Lasă un comentariu