Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Half Magic (2018), Online Subtitrat

Half Magic (2018) este o comedie care explorează aspecte legate de împuternicirea femeilor prin sexualitate, muncă și prietenie. Filmul este despre a învăța să-ți iubești propria sexualitate și de a o percepe ca o parte frumoasă din tine. Povestea urmărește un grup de femei capabile să se unească prin frustrarea lor față de dominația masculină și, în fapt, să folosească comuniunea lor nou formată pentru a se sprijini reciproc și a înțelege că înainte de a face orice altceva, trebuie să învețe mai întâi să se iubească. Femeile își folosesc sororitatea nou formată pentru a lupta împotriva sexismului, a relațiilor proaste și a stimei de sine scăzute. Prin îmbrățișarea aventurilor lor sălbatice, ele învață secretul până la împlinirea finală.

Tags: ComedieComedyFilme 2018Filme ComedieFilme DragosteFilme dupa aniFilme DVDRipFilme DVDSCRFilme HDFilme HD 720pFilme HD ROFilme HD-1080pFilme HDRipFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomanticTrailer 2017-2018

Half Magic (2018), Online Subtitrat
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare