Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Holiday in Handcuffs, Online Subtitrat

Holiday in Handcuffs, Online Subtitrat

Holiday in Handcuffs    9 December 2007

86 min ChristmasComedieComedyCraciunFamilieFamilyFantasticFantasyFilme 2007Filme ComedieFilme CraciunFilme de ColectieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe net

6.4
IMDB: 6.4/10 4,868 votes

, , , , , , , , ,

USA

Raportează eroarea

Holiday in Handcuffs 2007 Sărbători în cătuşe), film online DVDRip, subtitrat în Română

Trudie este o pictoriţă în devenire care lucrează momentan la un restaurant pe post de chelneriţă. Cu presiunea de a-şi mulţumi părinţii, ea ratează un interviu de serviciu şi este părăsită de iubitul ei chiar înainte de Crăciun, astfel că are o cădere nervoasă. Stresată că va trebui să meargă acasă de sărbători fără un iubit, ea îl răpeşte pe David Martin, un client oarecare din restaurantul în care lucrează ea şi îl prezintă părinţilor ca pe iubitul ei, Nick. Familia lui Trudie îşi petrece vacanţa într-o cabană izolată aflată la mare depărtare de oraş, aşa că David nu are nicio şansă de scăpare, chiar dacă încearcă de câteva ori.

Până la urmă, el hotărăşte să renunţe în a mai încerca să fugă şi joacă în acest rol până când va apărea poliţia, dar după o vreme David ajunge să se îndrăgostească de Trudie şi înţelege faptul că presiunea pusă asupra ei de către familie a împins-o la acest gest disperat de-al răpi în prima fază. În timpul cinei de Crăciun, sărbătoarea are parte de un sfârşit abrupt atunci când părinţii lui Trudie încep să se certe, fratele ei anunţă că este homosexual, iar sora ei spune că a renunţat la facultatea de drept şi a cheltuit banii de şcolarizare ai părinţilor săi.

Înainte de-a fi răpit, David avea o carieră de succes şi o iubită frumoasă şi bogată, dar cu toate acestea, după timpul petrecut împreună cu Trudie şi familia ei, el realizează că viaţa sa a luat o turnură pe care nu şi-o imagina sau dorea. După ce familia este eliberată deoarece el îşi retrage plângerea, Trudie nu mai aude nicio veste din partea lui David timp de mai multe luni.

Urmăreşte online filmul Holiday in Handcuffs 2007 (Sărbători în cătuşe), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Tags: ChristmasComedieComedyCraciunFamilieFamilyFantasticFantasyFilme 2007Filme ComedieFilme CraciunFilme de ColectieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarpl

Holiday in Handcuffs, Online Subtitrat
Holiday in Handcuffs, Online Subtitrat
Holiday in Handcuffs, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare