Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Home Alone, Online Subtitrat

Home Alone, Online Subtitrat

Home Alone    21 December 1990

103 min ComedieComedyCraciunFamilieFamilyFantasticFantasyFilme 1990Filme ComedieFilme CraciunFilme de ColectieFilme FamilieFilme OnlineFilme pe net

7.5
IMDB: 7.5/10 356,376 votes

, ,

, , , , , , , , ,

Nominated for 2 Oscars. Another 10 wins 4 nominations

USA

Raportează eroarea

Home Alone 1990 (Singur Acasă), Online Subtitrat

În noaptea de dinaintea zborului spre Paris pentru a petrece Crăciunul acolo, familia McCallister se adună în casa lui Peter (John Heard) şi Kate McCalister (Catherine O’Hara) din Winnetka, Illinois, pentru a petrece o seară împreună. Băiatul lor în vârstă de opt ani, Kevin (Macaulay Culkin), este ridiculizat de fraţii şi verişorii lui. După o ceartă cu fratele lui mai mare, Buzz (Devin Ratray), Kevin este trimis în camera lui şi acolo îşi pune dorinţa ca familia lui să dispară. În timpul nopţii, o pană de curent face ca ceasurile să se deregleze şi familia doarme mai mult decât ar fi trebuit din cauză că alarma nu mai sună la timp.

În confuzia creată şi graba să ajungă la aeroport la timp pentru a nu pierde avionul spre Paris, Kevin este uitat acasă şi familia nu-şi dă seama de absenţa lui decât după ce avionul decolează. Ajunşi în Paris, atât Peter cât şi Kate încearcă disperaţi să cumpere bilete pentru a se întoarce cât mai repede acasă, dar din păcate pentru ei nu mai e niciun bilet disponibil decât peste două zile. Între timp, Kevin se trezeşte şi vede că întreaga casă este goală, fiind încântat de libertatea de care se bucură.

Poliţia din Chicago se duce la casa lui Kevin pentru a vedea ce se întâmplă cu el, dar nu reuşesc să-l găsească. Bucuria lui Kevin se transformă curând în frică deoarece se teme de vecinul său despre care se zvoneşte că şi-ar fi ucis familia în urmă cu mulţi ani. Mai mult decât atât, casa lui este ţinta a doi spărgători de case renumiţi cunoscuţi drept „Wet Bandits”, Harry (Joe Pesci) şi Marv (Daniel Stern). Kevin pune la cale mai multe planuri pentru a-i face pe aceştia să creadă că părinţii lui sunt încă acasă şi să-i sperie să nu îl jefuiască.

Urmăreşte online filmul Home Alone 1990 (Singur Acasă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Tags: ComedieComedyCraciunFamilieFamilyFantasticFantasyFilme 1990Filme ComedieFilme CraciunFilme de ColectieFilme FamilieFilme OnlineFilme pe mediarpl

Home Alone, Online Subtitrat
Home Alone, Online Subtitrat
Home Alone, Online Subtitrat
Home Alone, Online Subtitrat
Home Alone, Online Subtitrat
Home Alone, Online Subtitrat
Home Alone, Online Subtitrat
Home Alone, Online Subtitrat
Home Alone, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare