Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Il Camorrista – Profesorul (1986), Online Subtitrat

Il Camorrista – Profesorul (1986), Online Subtitrat

The Professor    12 Sep 1986

N/A 171 min CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 1986Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

7.2
IMDB: 7.2/10 950 votes

, , , , , , , , ,

3 wins & 1 nomination.

Italy

Raportează eroarea

Il camorrista – Profesorul (1986), film online HD subtitrat în Română

În anul 1963, infractorul Raffaele Cutolo ucide un bărbat care a hărţuit-o pe sora lui, Rosaria, şi este arestat şi ajunge la puşcărie. Pe parcursul celor zece ani pe care îi petrece în penitenciarul Poggioreale din Napoli, el ajunge să fie cunoscut sub supranumele de „Profesorul”, un individ puternic, temut şi respectat de toată lumea. Împreună cu prietenii lui Alfredo Canale şi Pasquale Zara, „animalul”, pune bazele unei organizaţii criminale numită „Nuova Camorra Organizzata”.

Toată lumea fuge din celula lui Cutolo, iar organizaţia lui creşte şi se extinde până când în anii ’70 începe să se confrunte cu vechile familii ale Camorrei ce va porni Războiul Camorrei şi se va vărsa sânge vreme de mulţi ani prin tot sudul Italiei. În anul 1980, un cutremur loveşte oraşul Napoli şi regiunea Campania. Luptându-se cu fluxul de bani pe care guvernul îl pompează pentru reconstrucţia oraşului, războiul Camorrista continuă să crească în intensitate şi brutalitate.

În anul 1981, Red Brigades îl răpesc pe evaluatorul regional Mimmo Mesillo (Ciro Cirillo în viaţa reală), iar membrii din partidul politic al lui Mesillo, Creştin-Democraţii, se îndreaptă către Profesor pentru a interveni şi a-i ajuta să-l recupereze pe acesta, temându-se de faptul că Mesillo ar putea să cedeze şi să mărturisească anumite secrete din interiorul partidului. În schimbul ajutorului, Profesorul primeşte promisiunea unei eliberări pe bază de boală mintală şi o recompensă imensă în valoare de nu mai puţin de trei miliarde. Deşi evaluatorul este eliberat, el ajunge în custodia celor de la serviciile secrete şi nu a poliţiei.

Urmăreşte online filmul Il Camorrista – Profesorul (1986), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 1986Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

Il Camorrista – Profesorul (1986), Online Subtitrat
Il Camorrista – Profesorul (1986), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare