Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Il mostro – Monstrul (1994), filme online HD subtitrat în Română

Il mostro – Monstrul (1994), filme online HD subtitrat în Română

Il mostro    22 October 1994 (Italy)

R 1h 52min ComedieComedyCrimăCrimeFilme 1994Filme ComedieFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe netFilme VechiMisterMystery

7,5
IMDB: 7,5/10 8.157 votes

, ,

, ,

1 win.

Italy | France

Raportează eroarea

Il mostro / The Monster – Monstrul (1994), film online HD subtitrat în Română

Loris (Roberto Benigni) lucrează cu jumătate de normă la un magazin unde se ocupă de manipularea manechinelor. El speră să înveţe limba chineză pentru a putea să obţină o funcţie de asistent-manager. El locuieşte într-o clădire în care n-a mai plătit chiria de luni bune şi datorează bani unui număr destul de important de oameni din tot oraşul. La o petrecere, Loris află despre o nimfomaniacă dispusă să se culce cu oricine îi iese în cale.

El, însă, abordează femeia greşită, iar aceasta fuge şi îl raportează la poliţie. Din cauza comportamentului său ciudat, Loris devine principalul suspect într-o serie de violuri urmate de crime. Căpitanul de poliţie, frustrat din cauza lipsei de dovezi clare pe care să le folosească împotriva lui Loris, încearcă să-l provoace pe acesta să greşească şi să-l prindă în „flagrant”, drept urmare desemnează o poliţistă atrăgătoare, pe nume Jessica (Nicoletta Braschi), să meargă sub acoperire şi să-i devină acestuia colegă de apartament.

Jessica este instruită de căpitan şi de doctorul ce lucrează pentru poliţie, Paride (Michel Blanc), să se îmbrace cât mai provocator pentru a-l putea prinde pe Loris în capcană. După câteva zile de locuit în apartamentul lui, Jessica începe să se îndoiască de vinovăţia lui Loris şi crede că acesta nu este vinovat de seria de ucideri şi că, de fapt, urmăresc persoana greşită. Chiar şi aşa, doctorul este convins de faptul că el este criminalul şi, mai mult decât atât, se află pe punctul de-a comite ce-a de 19-a crimă.

Urmăreşte online filmul Il mostro / The Monster – Monstrul (1994), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyCrimăCrimeFilme 1994Filme ComedieFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme vechiMisterMystery

Il mostro – Monstrul (1994), filme online HD subtitrat în Română
Il mostro – Monstrul (1994), filme online HD subtitrat în Română
Il mostro – Monstrul (1994), filme online HD subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare