Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Jakob the Liar 1999 (Jakob mincinosul), Online Subtitrat

În Polonia începutului de an 1944, un negustor evreu-polonez pe nume Jakob (Robin Williams) este chemat la sediul germanilor după ce a fost acuzat pe nedrept că ar fi ieşit afară după ce s-a dat stingerea. În timp ce aşteaptă să fie primit de comandant, Jakob aude o transmisiune radio a germanilor care vorbeşte despre ofensiva întreprinsă de către forţele militare ale Uniunii Sovietice. După ce se întoarce în ghetoul său, Jakob împărtăşeşte această informaţie unui prieten de-al lui, ceea ce aprind zvonurile cum că în ghetou s-ar afla un aparat radio ascuns.

Ezitând la început, Jakob hotărăşte să se folosească de această oportunitate pentru a răspândi speranţă printre oamenii din ghetou oferindu-le mereu informaţii optimiste, dar false, pe care, chipurile, le-ar fi auzit la aparatul de radio secret. El spune poveşti fanteziste menite să ridice moralul conaţionalilor săi care n-au nicio sursă de a afla ce se petrece în afara ghetoului lor. De asemenea, el mai are un secret real pe care îl ascunde.

Jakob adăposteşte o fată care a scăpat dintr-un tren care o conducea spre lagărul de exterminare. Gestapo-ul află despre acest presupus aparat radio şi începe să îl caute pe eroul rezistenţei care îndrăzneşte să îl ascundă. Jakob se predă trupelor germane atunci când acestea cer ca persoana cu radioul să se predea de bună voie, altfel vor ucide oameni la întâmplare. În timpul interogatoriului, Jakob îi spune comandantului că a ascultat doar o dată, în biroul său, şi restul au fost simple poveşti. Drept urmare, comandantul cere ca Jakob să spună public faptul că a minţit.

Urmăreşte online filmul Jakob the Liar 1999 (Jakob mincinosul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags DramăDramaFilme 1999Filme DramaFilme dupa aniFilme DVDRipFilme DVDSCRFilme HDFilme HD 720pFilme HD ROFilme HD-1080pFilme HDRipFilme HistoryFilme IstoricFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RazboiFilme VechiFilme WarHistoryIstoricRăzboiTrailer 2017-2018War

Jakob the Liar, Online Subtitrat
Jakob the Liar, Online Subtitrat
Jakob the Liar, Online Subtitrat
Jakob the Liar, Online Subtitrat
Jakob the Liar, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare