Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Jonathan (2018), film online subtitrat in Romana

Jonathan (2018), film online subtitrat in Romana

Jonathan    16 Nov 2018

N/A 95 min DramăDramaDramaticFilme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme pe netTrailer 2017-2018

6.4
IMDB: 6.4/10 225 votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Jonathan trăiește o viață monotonă: merge la lucru, mănâncă singur, părăsește biroul în fiecare zi la prânz, joacă jocuri video și face zilnic schimb de mesaje cu geamănul său John, cu care împarte un apartament modest. Jonathan este un tânăr cu o condiție ciudată pe care doar fratele său o înțelege.Viețile celor doi sunt împletite, totuși nu chiar așa cum ar putea părea inițial. Jonathan și geamănul John trăiesc în armonie, dar sosirea unei noi prietene amenință să distrugă echilibrul relației lor.

Cu toate acestea, existența lor structurată, medicul lor din ce în ce mai suspicios și autonomia lor individuală, amenință să intre în conflict atunci când John încalcă una dintre regulile clare care guvernează viețile lor ordonate. Jonathan (2018) este o dramă sci-fi inteligentă și originală ale cărei răsturnări și surprize marchează drumul către auto-descoperire al eroului, ridicând întrebări despre libertate și identitate.

Jonathan is a young man with a strange condition that only his brother understands. But when he begins to yearn for a different life, their unique bond becomes increasingly tested.

Jonathan (2018), film online subtitrat in Romana
Jonathan (2018), film online subtitrat in Romana
Jonathan (2018), film online subtitrat in Romana
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare