Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Ju Dou (1990), Online Subtitrat

Ju Dou (1990), Online Subtitrat

Ju Dou    14 December 1990

95 min DramăDramaticFilme 1990Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticFilme Vechi

7.7
IMDB: 7.7/10 6,311 votes

,

, , , , , , , , ,

Nominated for Oscar. Another 4 wins 1 nomination

China

Raportează eroarea

Ju Dou (1990), film online HD subtitrat în Română

Filmul îşi desfăşoară evenimentele în China rurală a secolului 20. Povestea începe atunci când Yang Tianqing se întoarce după o călătorie lungă unde a fost să vândă mătase pentru unchiul său adoptiv, Yang Jinshan (Li Wei). Jinshan este un om recunoscut pentru cruzimea de care dă dovadă. Tianqing află că Jinshan şi-a cumpărat recent o soţie nouă după ce le-a ucis în bătaie pe precedentele două pe care le-a avut din cauza faptului ca nu au reuşit să îi ofere fiul dorit.

Ironia crudă este că Jinshan e vinovat pentru acest lucru, el fiind impotent. După ce se întâlneşte cu soţia acestuia, Ju Dou (Gong Li), Tianqing se îndrăgosteşte imediat de ea. Noapte de noapte Jinshan o torturează pe Ju Dou. În cele din urmă, Tianqing descoperă zona în care Ju Dou face baie şi începe să o spioneze, însă ceea ce nu ştie el este faptul că şi ea e conştientă de faptul că el o spionează.

Cu toate că Tianqing o priveşte şi îi observă toate rănile şi vânătăile pe care le are pe corp, Ju Dou transformă atracţia acestuia faţă de ea şi îl forţează să nu o vadă doar ca pe un obiect sexual ci şi ca pe o fiinţă umană. Curând, cei doi nu mai reuşesc să îşi controleze pasiunea reciprocă şi încep o aventură amoroasă. Când Ju Dou realizează că a rămas însărcinată, cei doi se pun de acord să pretindă că bebeluşul ar fi al lui Jinshan, însă planul lor nu decurge chiar cum a fost realizat.

Urmăreşte online filmul Ju Dou 1990, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăDramaFilme 1990Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme Vechi

Ju Dou (1990), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare