Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Let’s Go to Prison (2006), Online Subtitrat

Let’s Go to Prison (2006), Online Subtitrat

Let's Go to Prison    17 noiembrie 2006 (SUA)

Rated R pentru limba, conținutul sexual, unele violență și droguri materiale 1h 24min ComedieComedyCrimăCrimeFilme 2006Filme ComedieFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

6,0
IMDB: 6,0/10 20.843 votes

, ,

, ,

NU

USA

Raportează eroarea

Let’s Go to Prison 2006 (O viaţă în puşcărie), Online Subtitrat

John Lyshitski (Dax Shepard) şi-a petrecut majoritatea vieţii sale în puşcărie, unde a ispăşit trei pedepse diferite. Fiecare dintre cele trei acuzaţii au fost judecate de Judecătorul Nelson Biederman III, care i-a oferit sentinţe tot mai dure. După ce este eliberat pentru a treia oară din puşcărie, John hotărăşte să se răzbune pe Biederman, însă descoperă că acesta a murit cu trei zile înainte de eliberarea sa. El îşi îndreaptă atenţia către fiul judecătorului, Nelson Biederman IV (Will Arnett).

La o comemorare a lui Nelson Biederman III, John îi sparge BMW-ul lui Nelson, distruge interiorul şi îi goleşte acestuia inhalatorul de urgenţă. Când pleacă după ceremonie, Nelson realizează că inhalatorul său e gol şi se panichează. El se opreşte la o farmacie unde caută disperat prin rafturi un înlocuitor pentru inhalatorul său, lucru care-i face pe proprietarii farmaciei să creadă că este un drogat care are nevoie de-o doză pentru a nu intra în sevraj. Proprietarul confundă inhalatorul cu un mic pistol şi cheamă poliţia.

Nelson este arestat şi acuzat de agresiune şi jaf armat. El cere ca fundaţia Biederman să facă tot posibilul pentru a obţine achitarea sa. Conducerea este aproape de-a se supune cerinţelor sale, dar, deoarece este sătulă de arfele sale, ei văd în această situaţie drept o şansă de-a scăpa de el definitiv şi, drept urmare, îi desemnează lui Nelson cel mai nepriceput avocat posibil pentru a-l reprezenta la proces. Nelson este găsit vinovat şi condamnat la trei ani de închisoare. Nesatisfăcut doar cu trimiterea acestuia la puşcărie, John comite şi el o infracţiune pentru a fi trimit în aceeaşi puşcărie ca Nelson şi a-i face zile grele acolo.

Urmăreşte online filmul Let’s Go to Prison 2006 (O viaţă în puşcărie), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyCrimăCrimeFilme 2006Filme ComedieFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme vechi

Let’s Go to Prison (2006), Online Subtitrat
Let’s Go to Prison (2006), Online Subtitrat
Let’s Go to Prison (2006), Online Subtitrat
Let’s Go to Prison (2006), Online Subtitrat
Let’s Go to Prison (2006), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare