Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Little Evil – Micul Rău (2017), filme online HD subtitrat în Română

Little Evil – Micul Rău (2017), filme online HD subtitrat în Română

Little Evil    1 September 2017 (USA)

R 1h 35min ComedieComedyFilme 2017Filme ComedieFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme NetflixFilme noiFilme OnlineGroazăHorror

5,8
IMDB: 5,8/10 3.146 votes

, ,

Fara premiu

USA

Raportează eroarea

Little Evil – Micul Rău 2017, film online HD subtitrat în Română

La o săptămână după nunta sa, Gary Bloom, un agent imobiliar, se mută alături de noua soţie, Samantha, şi fiul acesteia provenit dintr-o căsătorie anterioară, Lucas, un băieţel tăcut care e clar că nu-l place deloc pe Gary. Acesta se străduieşte să-i câştige afecţiunea lui Lucas, dar el îi ignoră fiecare încercare. În drum spre şcoală Gary încearcă din nou să se apropie de Lucas, însă şi de această dată este ignorat. Gary este apoi sunat de fotograful de la nuntă pentru a-l informa pe Gary că a surprins ceva foarte straniu în imagini.

El îl cheamă urgent pe Gary pentru a vedea cu ochii săi. Gary refuză şi îi spune că a decis împreună cu Samantha să uite tot dezastrul care s-a petrecut atunci şi că poate să distrugă filmările. Mai târziu în acea zi, Gary se opreşte la una dintre proprietăţile pe care încearcă să le vândă şi chiar dacă Părintele J.D. Gospel este hotărât să cumpere proprietatea, el trebuie să plece deoarece directorul şcolii lui Lucas îl cheamă de urgenţă.

Gary este îngrozit când află lucrurile pe care le-a făcut fiul său vitreg şi apoi descoperă că Lucas are un obicei din a „împinge oamenii peste limite”. Un psihiatru recomandă ca Lucas să meargă să vadă un consilier, iar Gary, sursa principală a comportamentului băiatului, ar trebui să facă la fel. Samantha este foarte deranjată de veştile primite şi simte că toată lumea, inclusiv Gary, îl consideră vinovat pe Lucas pentru tot ce se petrece, chiar dacă este sau nu vinovat.

Urmăreşte online filmul Little Evil – Micul Rău 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  ComedieComedyFilme 2017Filme ComedieFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme NetflixFilme noiFilme OnlineGroazăHorror

Little Evil – Micul Rău (2017), filme online HD subtitrat în Română
Little Evil – Micul Rău (2017), filme online HD subtitrat în Română
Little Evil – Micul Rău (2017), filme online HD subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare