Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Lost in Paris – Paris pieds nus, Online Subtitrat

Lost in Paris – Paris pieds nus, Online Subtitrat

Paris pieds nus    8 March 2017

83 min ComedieComedyFilme 2016Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netTrailer 2017-2018

6.4
IMDB: 6.4/10 901 votes

,

, , , , , , , , ,

2 wins

France

Raportează eroarea

Lost in Paris – Paris pieds nus 2016 (Pierduţi în Paris), film online HD subtitrat în Română

Când ea este doar un copil, mătuşa Fionei, Martha, se mută din Canada în Paris. Mulţi ani mai târziu, Fiona primeşte o scrisoare de la Martha în care îi cere să vină la ea în Paris pentru a o ajuta deoarece este forţată să se ducă la un azil de bătrâni, ea având venerabila vârstă de 88 de ani. Fiona soseşte la Paris, dar nu îşi găseşte mătuşa. Dorind să-şi facă o poză aproape de Turnul Eiffel, ea cade în Sena şi îşi pierde rucsacul şi toate bunurile.

Rucsacul îi este găsit de Dom (Dominique Abel), un bărbat care locuieşte într-un cort de lângă râu. El foloseşte banii Fionei pentru a se delecta la un restaurant de lux unde se întâlneşte chiar cu Fiona. Cei doi dansează împreună şi Dom se oferă s-o conducă până acasă. În timp ce Dom achită nota de plată, Fiona observă că acesta are poşeta ei şi îl ia la rost. Dom fuge şi ea cade, din nou, în Sena.

Dom realizează că s-a îndrăgostit de ea şi se duce la ambasada Canadei pentru a-i lăsa acolo rucsacul şi ea şi-l recuperează de la ambasadă. Mai apoi, Fiona încearcă să-şi găsească mătuşa, dar i se spune că aceasta a murit şi că înmormântarea va avea loc chiar în ziua respectivă. Fiona merge la înmormântare, iar Dom o urmăreşte îndeaproape. În cele din urmă, după înmormântare, Fiona realizează că, de fapt, se află la funeraliile lui Marthe, o prietenă de-a mătuşii sale.

Urmăreşte online filmul Lost in Paris – Paris pieds nus 2016 (Pierduţi în Paris), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyFilme 2016Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

Lost in Paris – Paris pieds nus, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare