Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

16 filme care te vor ajuta să uiți de toți și de toate

16 filme care te vor ajuta să uiți de toți și de toate

IMDB: /10 votes

Raportează eroarea

Cu toții ne simțim leneși din când în când. Dorim să nu facem altceva decât să stăm pe canapea, să privim ceva filme și să uităm de necazurile vieții.

Vizioneaza 0nline filmul: It`s Complicated

E Tare Complicat! – It’s Complicated (2009), online subtitrat in limba Româna

Scenarista și regizoarea Nancy Meyers (Ce-și doresc femeile, Ceva, ceva, tot o ieși, Vacanța) revine cu o comedie despre dragoste, divorț și tot ce se întâmplă între timp… Meryl Streep, Steve Martin și Alec Baldwin sunt starurile acestei comedii emoționante și inteligente, despre un triunghi amoros care…. E tare complicat!

Jane (Meryl Streep) este proprietara prosperă a unui restaurant din Santa Barbara, are trei copii mari și este divorțată de 10 ani de Jake (Alec Baldwin), un avocat cu care a rămas în relații amicale.

Totul pare să meargă pe făgașul normal, până într-o zi, când Jane și Jake ies la cină după ce participaseră la festivitatea de absolvire a fiului lor. Amintirile anilor frumoși petrecuți ca soț și soție se pare că au un efect neașteptat asupra celor doi, care se aruncă într-o aventură extrem de pasională.

Și așa se complică lucrurile, fiindcă Jake e însurat cu Agness (Lake Bell), o femeie mult mai tânără decât el, iar Jane este curtată de Adam (Steve Martin), arhitectul pe care îl angajase ca să-i renoveze bucătăria…

Acum, Jane încearcă să-și dea seama dacă îi place să fie “cealaltă femeie”, Jake se trezește că este foarte prins de această relație extrem de plăcută într-un fel ciudat, iar Adam, care tocmai încerca să-și revină după propriul divorț, își dă seama ca s-a îndrăgostit de Jane, dar nu e sigur că îi convine să fie prins în acest triunghi amoros.

Oare Jane și Jake ar trebui să-și vadă fiecare de viața lui și să renunțe la această relație clandestină, sau dragostea e într-adevăr mai dulce când se întâmplă a doua oară? E tare complicat!

Ten years after their divorce, Jane and Jake Adler unite for their son’s college graduation and unexpectedly end up sleeping together. But Jake is married, and Jane is embarking on a new romance with her architect. Now, she has to sort out her life – just when she thought she had it all figured out.

Tags: ComedieComedyDramăDramaDramaticFilme 2009Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomanticTrailer 2009-2010

Vizioneaza online filmul: We`re the Millers

We’re the Millers 2013 (Noi suntem familia Miller), film online subtitrat în Română

Un traficant de droguri mărunt pe nume David Clark (Jason Sudeikis) este jefuit de trei golani, nu doar de banii lui, ci şi de cei ai şefului, plus marfa. Bogatul lord al drogurilor Brad Gurdlinger (Ed Helms) află de această situaţie şi îl obligă pe Clark să ia o cantitate de marijuana din Mexic pentru care va fi platit cu 100 de mii de dolari. Realizând că un bărbat să treacă de unul singur prin vămi ar fi prea suspicios, el angajează o striperiţă pe nume Sarah „Rose” O’Reilly (Jennifer Aniston) apoi recrutează o adolescentă fugară pe nume Casey (Emma Roberts) şi vecinul său adolescent virgin Kenny (Will Poulter) pentru a poza într-o mare familie fericită numită „Miller”.

„Familia Miller” trece graniţa într-o rulotă masivă pentru a avea suficient spaţiu de-a ascunde drogurile. Excursia decurge fără probleme pe traseul spre Mexic astfel că David achiziţionează marfa folosind numele de Pablo Chacon, cel sub care i-a spus Gurdlinger că este el cunoscut printre mexicani. Acolo, ei îşi dau seama că nu este deloc o cantitate mică de droguri ci două tone!!! O femeie le oferă acestora un coş cu fructe, dar fără să ştie, acolo se află şi o tarantulă.

Cei patru părăsesc în cele din urmă locul respectiv, dar sunt curând oprţi de un ofiţer de poliţie local (Luis Guzmán) care le cere partea lui (mita) de „1000”. Crezând că doreşte 1000 de dolari, David îi oferă serviciile lui Rose, dar poliţistul spune că este mai interesat de bărbaţi. David i-l prezintă apoi pe Kenny şi începe să-i spună că trebuie să facă sex oral pentru siguranţa femeilor deoarece n-ar rezista nici două zile în închisorile mexicane. Poliţistul se întoarce la ei şi spune că fie îşi primeşte sexul oral fie cei 1000 de pesos, pe care David îi plăteşte cu mare drag atunci când află că suma respectivă înseamnă aproximativ 80 de dolari americani.

A veteran pot dealer creates a fake family as part of his plan to move a huge shipment of weed into the U.S. from Mexico.

Tags: ComedieComedyCrimăCrimeCriminalitateFilme 2013Filme ComedieFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2013-2014

Vizioneaza online filmul: The Untouchables

Incoruptibilii – The Untouchables (1987), online subtitrat in limba Româna

Agentul federal Elliot Ness decide să creeze o mică echipă pentru a-l prinde pe faimosul boss mafiot Al Capone. Din păcate pentru Elliot, el îşi va da seama că misiunea este aproape imposibilă, pentru că Al Capone avea poliţia de partea sa.
Elliot face cunoștință Jimmy Malone, un poliţist veteran foarte experimentat, care va încerca să-l înveţe procedurile prin care îi poate veni de hac lui Al Capone.

Young Treasury Agent Elliot Ness arrives in Chicago and is determined to take down Al Capone, but it’s not going to be easy because Capone has the police in his pocket. Ness meets Jimmy Malone, a veteran patrolman and probably the most honorable one on the force. He asks Malone to help him get Capone, but Malone warns him that if he goes after Capone, he is going to war.

Tags: CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaDramaticFilme 1987Filme CrimaFilme de ColectieFilme de oscarFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThrillerTrailer 1987

Vizioneaza online filmul: The Holiday

The Holiday – Vacanţa 2006, film online DVDRip, subtitrat în Română

Povestea este despre două femei care fac schimb de apartamente pe timpul sărbătorilor şi descopera că o schimbare de adrese le poate schimba vieţile. Amanda Woods (Cameron Diaz) este o dependentă de muncă şi deţine o companie care produce trailere de filme în Los Angeles. Iris Simpkins (Kate Winslet) este o editoare ce are o rubrică în ziarul Daily Telegraph din Londra. Iris a avut o relaţie cu Jasper Bloom (Rufus Sewell) timp de mai bine de trei ani, în ciuda infidelităţilor sale. Când ea află că Jasper este logodit cu „cealaltă femeie”, Iris începe să simtă o oarecare deznădejde în ceea ce priveşte viaţa sa.

Între timp, Amanda descoperă că iubitul ei Ethan Ebbers (Edward Burns) a înşelat-o cu secretara lui aşa că hotărăşte să petreacă sărbătorile în altă parte. Amanda intră pe un site în care utilizatorii pot face schimb de case acolo unde Iris şi-a listat apartamentul ca fiind „o cabană ciudată în Surrey.” Amandei îi place ceea ce vede şi o contactează pe Iris pentru a face schimb timp de două weekenduri. În timp ce Iris se bucură de luxul pe care i-l oferă apartamentul lui Amanda din Los Angeles, aceasta din urmă nu este tocmai încântată de stilul de viaţă liniştit şi tăcut din Surrey.

Amanda se plictiseşte după doar câteva ore de când a ajuns acolo deoarece nu găseşte nimic de făcut şi îşi rezervă bilet de avion pentru a se întoarce în Los Angeles a doua zi. Mai târziu în acea zi, fratele lui Iris, Graham (Jude Law) bate la uşa ei gândindu-se c-o va găsi acolo pe sor-sa. Graham o roagă pe Amanda să-l lase să îşi petreacă noaptea acolo, chiar dacă este un străin pentru ea, deoarece a băut ceva la bar şi nu îşi doreşte să conducă maşina până la el acasă.

Tags: ComedieComedyDramăDramaFilme 2006Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplRomanceRomantic

Vizioneaza online filmul: Love Actually

Love Actually (2003), online subtitrat in limba Româna

Pe fondul în vârstă a-fost acopere revenire Crăciun tematice rock star Billy Mack din „Love Is All Around“ pe care el știe este o prostie și nu face nici o oase despre ea de mult pentru managerul intristarea lui Joe ca el promovează înregistrarea, mai multe povestiri interconectate despre iubirea romantică și obstacolele în calea fericirii prin iubire londonezilor sunt prezentate în cele cinci săptămâni precedente de Crăciun. Soția lui Daniel tocmai a trecut departe, lăsându – l să aibă grijă de fiul său vitreg adolescent Sam de unul singur. Daniel este incert cum să se ocupe cu Sam și problemele sale , fără soția sa prezentă, în special în lumina unui potențial romantism înmugurire din casa lor. Julieta și Petru au ajuns tocmai căsătorit. Ei cred că cel mai bun prieten Petru și cel mai bun om Mark urăște Julieta , dar nu se va vorbi astfel fața lui sau a ei. Alții se uită la situația din exterior cred ca Mark este gelos pe Julieta ca el este îndrăgostit de Petru însuși. Jamie, un scriitor, este de a lua o retragere scris de el însuși în mediul rural Franța

Follows seemingly unrelated people as their lives begin to intertwine while they fall in – and out – of love. Affections languish and develop as Christmas draws near.

Tags:  ComedieDramăFilme 2003Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

Vizioneaza online filmul: Yes Man

Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul 2008, film online DVDRip, cu subtitrare în Română

Ofiţerul de credite bancare Carl Allen (Jim Carrey) a devenit foarte retras de când a divorţat de soţia sa, Stephanie. Ignorându-şi constant prietenii Pete (Bradley Cooper) şi Rooney (Danny Masterson), el are o perspectivă tot mai negativă asupra vieţii sale. Într-o zi, un vechi coleg de-al său îi sugerează să meargă la un seminar „Da!” alături de el, acolo unde participanţii sunt încurajaţi să spună „Da!” de fiecare dată, indiferent ce li se cere. Carl ia în considerare această sugestie, dar pe urmă lipseşte de la petrecerea de logodnă a lui Pete. Un Pete furios merge la el acasă şi îl mustră, spunându-i că va sfârşi complet singur dacă nu-şi schimbă atitudinea şi modul de viaţă.

Carl decide într-un final să participe la seminar şi întâlneşte gurul Terrence Bundley (Terence Stamp), care îi cere să iasă în faţă şi să-şi ia un angajament cu sine însuşi. Carl promite ezitant că va înceta să fie un „Om Nu” şi jură să răspundă „Da!” fiecărei oportunităţi, cereri sau invitaţii de acum înainte. După un seminar, spunând „Da!” solicitărilor unui om al străzii îl face să rămână blocat în Elysian Park. Dezamăgit, el merge pe jos la o benzinărie şi o întâlneşte pe Allison (Zooey Deschanel), o tânără femeie nonconformistă.

Ea îl duce înapoi la maşină cu scuterul ei şi îl sărută înainte de-a pleca. După această experienţă pozitivă, Carl se simte mult mai optimist şi decis să spună „Da!”. Totuşi, refuză un sex oral de la vecina sa în vârstă ceea ce rezultă în căderea sa pe scări şi aflându-se în pericol de-a fi atacat de un câine. Văzând consecinţele rostirea cuvântului „Nu!”, el se întoarce la bătrânică pentru a termina treaba. Carl continuă apoi să spună „Da!” tuturor oportunităţilor şi solicitărilor care-i ies în cale şi se reapropie de prietenii lui, are parte de satisfacţii majore în carieră, iar viaţa lui devine brusc mult mai frumoasă, mai ales atunci când începe să-şi dea întâlniri cu Allison.

Tags: ComedieComedyFilme 2008Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomantic

Carl Allen has stumbled across a way to shake free of post-divorce blues and a dead-end job: embrace life and say yes to everything.

Vizioneaza online filmul: Mamma Mia!

Mamma Mia! (2008), Online Subtitrat
Povestea filmului Mamma Mia! are loc într-un tărâm mirific, spectaculos, Grecia, pe ritmurile melodiilor celor de la ABBA.Sophie Sheridan (Amanda Seyfried) are 20 de ani și locuiește cu mama sa, Donna (Meryl Streep), fosta componentă a trupei Donna and the Dynamos, pe o mică insulă din Grecia. Ea este pe cale să se căsătorească și are o singură dorință, și anume, ca tatăl său să o conducă la altar. Problema este că nu știe cine este, iar mama sa nu vrea să discute despre asta. După ce găsește jurnalul Donnei din anul în care fata s-a născut, invită la nuntă trei bărbați, fiecare dintre ei putând fi tatăl său. Sophie este convinsă că îl va recunoaște, însă, în momentul în care îi vede sosind, nu are nici cea mai mică idee. De aici, o întreagă încurcătură.

Tags: ComedieComedyDramăDramaFilme 2008Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomantic

Vizioneaza online filmul: What Happens in Vegas

What Happens in Vegas – Mariaj de Vegas (2008), online subtitrat in limba Româna

În această comedie hilară, Ashton Kutcher și Cameron Diaz joacă ca niște necunoscuți, Jack și Joy, care după cea mai sălbatică petrecere a vieții lor, se trezesc în Vegas cu verighetele pe deget şi descoperă că unul dintre ei a câştigat o imensă sumă de bani, folosindu-se de fisele de joc ale celuilalt. Proaspăţii căsătoriţi încearcă tot felul de metode de a se trage pe sfoară reciproc pentru a intra în posesia banilor, dar lupta continuă îi face ca în final să se îndrăgostească unul de celălalt.

During a wild vacation in Las Vegas, career woman Joy McNally and playboy Jack Fuller come to the sober realization that they have married each other after a night of drunken abandon. They are then compelled, for legal reasons, to live life as a couple for a limited period of time. At stake is a large amount of money.

Tags: ComedieComedyFilme 2008Filme ComedieFilme DragosteFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomanticTrailer 2008

Vizioneaza online filmul: Friends with Benefits

Friends with Benefits 2011 (Prietenie cu folos), Online Subtitrat

Jamie Rellis este o recrutoare de personal ce lucrează la o mare companie din New York, iar Dylan Harper lucrează ca web designer la o firmă din Los Angeles. Jamie primeşte sarcina de-al recruta pe Dylan şi de a-l aduce la un interviu pentru a lucra la GQ Magazine. Acesta acceptă să se deplaseze la New York şi după ce acordă interviul află de la Jamie că i-a fost oferit jobul în cauză. La început, Dylan ezită să accepte oferta şi să se mute din Los Angeles în New York, dar în încercarea ei disperată de-al convinge să accepte, Jamie îşi petrece întreaga seară arătându-i frumuseţile oraşului şi spunând-ui că aceasta este o oprtunitate care e posibil să fie una la un milion.

După o seară distractivă petrecută împreună, explorând oraşul, Dylan acceptă într-un final slujba. A doua zi, Jamie îi prezintă contractul pe care trebuie să-l semneze ca ea să-şi poată încasa comisionul. Necunoscând pe nimeni altcineva în oraş, Dylan se apropie tot mai mult de Jamie, iar în scurt timp cei doi devin aproape de nedespărţit. Într-o seară, în timp ce urmăreau un film de comedie-romantică în apartamentul lui Jamie, vine vorba despre relaţii şi sex. Cei doi se pun de acord că sexul nu ar trebui să aibă treabă cu implicarea emoţională. Şi cum fiecare are nevoi, aceştia trec imediat de la vorbe la fapte şi încep o relaţie pur fizică, fără implicare emoţională. Sau cel puţin aşa este planul, pentru că după mai multe partide de sex, cei doi încep să înţeleagă că această „prietenie cu folos” nu prea funcţionează.

Tags: ComedieComedyFilme 2011Filme DragosteFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

Vizioneaza online filmul: Crazy, Stupid, Love

A naibii dragoste – Crazy, Stupid, Love. (2011), online subtitrat in limba Româna

Cal Weaver (Steve Carell) este un bărbat de vârstă medie care află că soția lui Emily (Julianne Moore) la înșelat cu colegul lui, David Lindhagen (Kevin Bacon), și acum Emily dorește sa divorțeze. După ce sa mutat în propriul apartament, Cal merge la un bar de noapte după noapte, vorbind singur și tare despre divorț lui, până când atrage atenția unui tânăr pe nume Jacob Palmer (Ryan Gosling), un afemeiat care cucerește femei în fiecare noapte. Lui Jacob i se face milă de Cal, și se oferă să-l învețe cum să cucerească femei.

Cal Weaver is living the American dream. He has a good job, a beautiful house, great children and a beautiful wife, named Emily. Cal’s seemingly perfect life unravels, however, when he learns that Emily has been unfaithful and wants a divorce. Over 40 and suddenly single, Cal is adrift in the fickle world of dating. Enter, Jacob Palmer, a self-styled player who takes Cal under his wing and teaches him how to be a hit with the ladies.

Tags:  ComedieComedyDramăDramaDramaticFilme 2011Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomanticTrailer 2011-2012

Vizioneaza online filmul: He`s Just Not That into You

He’s Just Not That Into You – Despre barbati si nu numai (2009), online subtitrat in limba Româna

Filmul spune povestea unui grup de prietene din Baltimore, de varste intre douazeci si treizeci si ceva de ani, care trec prin relatii amoroase, de la intalniri fara sanse si pana la apele adanci si mlastinoase ale casniciei, incercand sa desluseasca semnalele pe care le lanseaza sexul opus … in speranta ca vor fi singurele exceptii la regula “fara exceptii”.
Filmul se lauda cu o distributie de zile mari, care-i include pe: castigatorul premiului Academiei, Ben Affleck, in rolul lui Neil; pe Jennifer Aniston, in rolul lui Beth; pe Drew Barrymore, care o interpreteaza pe Mary; pe Jennifer Connelly, premiata cu premiul Academiei, in rolul Janine; Kevin Connolly, in rolul lui Conor; Bradley Cooper, in rolul lui Ben; Ginnifer Goodwin, in rolul Gigi; Scarlett Johansson, in rolul Anna; Kris Kristofferson, in rolul Ken; si Justin Long, in rolul Alex

Remember that really cute guy who said he’d call – and didn’t? Maybe he lost your number. Maybe he’s in the hospital. Maybe he’s awed by your beauty, brains or success. Or maybe… he’s just not that into you.

Tags: ComedieComedyDramăDramaDramaticFilme 2009Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomanticTrailer 2009-2010

Vizioneaza online filmul: New in Town

Nou-venita in oras – New in Town (2009), online subtitrat in limba Româna

Aflată în plină ascensiune profesională, Lucy Hill (Renée Zellweger) este o tânără consultantă de afaceri, care se vede brusc nevoită să facă față unei provocări neașteptate. Trebuie să renunțe la traiul ei confortabil din Miami pentru a supraveghea restructurarea unei fabrici tocmai din Minnesota. Înarmată doar cu o garderobă văratică, Lucy este pornită să cucerească gerul din Minnesota, ca o adevărată fată de oraș, forțată să supraviețuiască la țară. După ce a avut parte de o primire cât se poate de rece din partea localnicilor, acum ea încearcă să se acomodeze și cu ostilitatea mediului, implicit cu străzile înghețate și zăpezile permanente.

Lucy Hill is an ambitious up-and-coming executive living in Miami. She loves her shoes, she loves her cars and she loves climbing the corporate ladder. When she is offered a temporary assignment – in the middle of nowhere – to restructure a manufacturing plant, she jumps at the opportunity, knowing that a big promotion is close at hand. What begins as a straight-forward assignment becomes a life-changing experience as Lucy discovers greater meaning in her life and, most unexpectedly, the man of her dreams.

Tags: ComedieComedyFilme 2009Filme ComedieFilme DragosteFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomanticTrailer 2009-2010

Vizioneaza online filmul: Good Luck Chuck

Charlie Talisman – Good Luck Chuck (2007), online subtitrat in limba Româna

Regizat de Mark Helfrich, filmul Charlie Talisman (Good Luck Chuck) îl are în centrul acțiunii pe Charlie Logan (Dane Cook) care în adolescenţă a fost blestemat de o puștoaică care îl plăcea foarte mult. Doar ca timpul a trecut iar Charlie descoperă spre uimirea lui că cu orice femeie face dragoste aceasta la rândul ei are un noroc imens și se căsătorește cu bărbatul visurilor ei, bineînțeles nu și Charlie. Uite așa reputaţia de talisman cu noroc îi dă viaţa peste cap lui Charlie, pentru că femeile fac coadă la uşa apartamentului lui considerându-l un talisman norocos.

Cursed since childhood, dentist Charlie Kagan cannot find the right woman. Even worse, he learns that each of his ex-girlfriends finds true love with the man she meets after her relationship with him ends. Hearing of Charlie’s reputation as a good-luck charm, women from all over line up for a quick tryst. But when Charlie meets the woman of his dreams, he must find a way to break the curse or risk losing her to the next man she meets.

Tags: ComedieComedyFantasticFantasyFilme 2007Filme ComedieFilme DragosteFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomanticTrailer 2009-2010

Vizioneaza online filmul: Knight and Day

Întâlnire explozivă – Knight and Day (2010), online subtitrat in limba Româna

Provinciala June este ghinionista in dragoste, motiv pentru care atunci cand il cunoaste pe atragatorul si misteriosul Milner crede ca l-a intalnit pe barbatul visurilor ei. Numai ca Milner este un agent secret a carui misiune este aceea de a proteja o baterie ce alimenteaza o noua sursa de energie capabila sa suplineasca toate necesitatile de energie ale umanitatii. Desi trebuie sa ajunga la nunta surorii sale, care a rugat-o sa o conduca la altar in locul tatalui lor decedat, June este ademenita de catre Milner intr-o aventura incitanta si uneori mortala, care o poarta dintr-un capat la altul al Globului pamantesc si o face sa inteleaga ca supravietuirea depinde de trasarea unei linii de demarcatie intre adevar si incredere.

A fugitive couple goes on a glamorous and sometimes deadly adventure where nothing and no one – even themselves – are what they seem. Amid shifting alliances and unexpected betrayals, they race across the globe, with their survival ultimately hinging on the battle of truth vs. trust.

Tags: ActionAcțiuneComedieComedyFilme 2010Filme ActiuneFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2009-2010

Vizioneaza online filmul: Eat Pray Love

Mănâncă roagă-te iubeşte – Eat Pray Love (2010), online subtitrat in limba Româna

Elizabethiz Gilbert (Julia Roberts) este o femeie modernă pornită într-un periplu prin lumea largă, de-a lungul căruia speră să se regăsească și să se împace cu sine, în filmul Mănâncă Roagă-te Iubește.

Aflată la răscruce de drumuri, după divorț, Gilbert își ia un an de pauză de la slujbă și ca niciodată, se decide să evadeze din viața sa obișnuită și confortabilă, riscând totul numai pentru a-și schimba viața. În timpul călătoriei sale prin locuri exotice minunate, ea se bucură de experiențe simple cum ar fi să mănânce mâncare italienească în Italia, să se roage în India, și la final, să se bucure în mod neașteptat de pacea și echilibrul unei iubiri, în Bali. Inspirat după o poveste adevărată, Mănâncă Roagă-te Iubește dovedește că există mai multe feluri în care poți să rupi monotonia ducându-te să vezi lumea.

Columbia Pictures prezintă o producție Plan B Entertainment, Mănâncă Roagă-te Iubește. În film joacă Julia Roberts, James Franco, Richard Jenkins, Viola Davis, Billy Crudup, și Javier Bardem. Regia îi aparține lui Ryan Murphy. Producția este asigurată de Dede Gardner. Scenariul este scris de Ryan Murphy & Jennifer Salt. Filmul se bazează pe o carte de Elizabeth Gilbert. Producătorii executivi sunt Brad Pitt, Stan Wlodkowski și Jeremy Kleiner. Directorul de imagine este Robert Richardson, ASC. Scenografia este asigurată de Bill Groom. Montajul este realizat de Bradley Buecker. Designerul de costume este Michael Dennison. Muzica este semnată de Dario Marianelli, iar aranjamentul musical de PJ Bloom.

Liz Gilbert had everything a modern woman is supposed to dream of having – a husband, a house and a successful career – yet like so many others, she found herself lost, confused and searching for what she really wanted in life. Newly divorced and at a crossroads, Gilbert steps out of her comfort zone, risking everything to change her life, embarking on a journey around the world that becomes a quest for self-discovery. In her travels, she discovers the true pleasure of nourishment by eating in Italy, the power of prayer in India and, finally and unexpectedly, the inner peace and balance of true love in Bali.

Tags:  DramăDramaDramaticFilme 2010Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomanticTrailer 2009-2010

Vizioneaza online filmul: Barfuss

Descult, nebun si-ndragostit – Barefoot (2005), online subtitrat in limba Româna

Nick Keller este oaia neagră a familiei. El pierde slujbă după slujbă. Tatăl său vitreg şi fratele său îl consideră un ratat. Numai mama crede în el.
La noul său loc de muncă, într-o clinică psihiatrică, Nick o împiedică de la sinucidere pe tânăra Leila, salvând-o în ultimul moment. Când Nick pleacă de la clinică, în seara respectriva, ea îl urmăreşte în secret şi apare în bucătăria lui în toiul nopţii în halat şi desculţă.
Nick nu ştie ce să facă, Leila refuză să se întoarcă la clinică. Ea decide să stea cu el. Nick, care niciodată nu şi-a asumat răspunderea pentru cineva niciodată, şi Leila, care a crescut complet izolată de lumea de afară, pornesc împreună într-o călătorie care le va schimba vieţile.

A hedonistic bachelor, falls for an escaped mental patient. Til Schweiger comes up with a slickly-made off-the-wall romantic comedy drama „Barfuss” (Barefoot), his first solo directing effort in nearly a decade. Punchy, anti-establishment tone, with Schweiger playing a hedonistic bachelor – he is his rich family’s black sheep – who falls for a suicidal mental patient (Johanna Wokalek). An offbeat, strangely tender love story develops as Nick struggles with responsibility for the first time in his life.

Tags:  ComedieComedyDramăDramaDramaticFilme 2010Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomanticTrailer 2009-2010

Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare