Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Nina 2016, Online Subtitrat

Nina 2016, Online Subtitrat

Nina    22 Apr 2016

NOT RATED 90 min BiografieBiographyDramăDramaticFilme 2016Filme BiograficFilme dupa aniFilme HD ROFilme MuzicalFilme OnlineFilme pe netMusicMuzicăMuzical

5.2
IMDB: 5.2/10 1,721 votes

, , , , , , , ,

3 nominations.

UK

Raportează eroarea

Nina 2016, film online HD subtitrat în Română

În anul 1988, Nina Simone (Zoe Saldana) este într-o situaţie financiară precară, instabilă din punct de vedere mental şi o consumatoare înrăită de alcool. Zilele de glorie pe care le-a trăit în anii ’60 sunt de domeniul trecutului şi par doar nişte amintiri îndepărtate. După ce a ameninţat cu arma un avocat, ea ajunge să fie internată forţat într-un spital de psihiatrie din Los Angeles vreme de 24 de ore. Aflată în acel spital, Nina îl angajează pe ordonatul Clifton Henderson (David Oyelowo) să-i fie asistent.

El o însoţeşte pe Nina până la Bouc-Bel-Air din sudul Franţei, acolo unde locuieşte ea. Nina continuă să abuzeze de băuturile alcoolice şi refuză să urmeze tratamentul medical ce i-a fost prescris. De asemenea, ea se dovedeşte a fi foarte dificilă şi mereu pusă pe harţă, abuzându-l verbal pe Clifton de fiecare dată când are ocazia şi atacând un client dintr-un club de noapte după un spectacol susţinut acolo. Ulterior, ea îl pune pe Cliford să îi găsească bărbaţi la întâmplare cu care să aibă aventuri de-o noapte.

Ca urmare a acestui comportament, Clifton se întoarce acasă în America. Nina este înştiinţată de doctorul ei că biopsia pe care i-a făcut-o a relevat lucruri grave şi că trebuie neapărat să urmeze tratamentul medicamentos. Nina se duce neanunţată la casa familiei lui Cliford din Chicago, spre amuzamentul membrilor familiei acestuia şi jena lui. Ea îi spune că motivul pentru care a venit este acela de-al angaja ca manager. Ezitant la început, Cliford acceptă să lucreze încă o dată cu instabila interpretă şi încearcă s-o readucă la gloria din trecut.

Urmăreşte online filmul Nina 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: BiografieBiographyDramăDramaFilme 2016Filme BiograficFilme dupa aniFilme HD ROFilme MuzicalFilme OnlineFilme pe mediarplMusicMuzicăMuzical

Nina 2016, Online Subtitrat
Nina 2016, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare