Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Pulse – Impuls ucigaş (2006), Online Subtitrat

Pulse – Impuls ucigaş (2006), Online Subtitrat

View Watchlist » New List » Pulse     11 August 2006 (USA)

PG-13 1h 30min Filme 2016Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme SFFilme ThrillerGroazăHorrorScience FictionSFThriller

4,7
IMDB: 4,7/10 25.883 votes

, ,

, ,

1 nomination.

USA

Raportează eroarea

 2016 – Impuls ucigaş (2006), film online HD subtitrat în Română

Când Josh Ockmann (Jonathan Tucker) intră într-o librărie cu intenţia de-a se întâlni cu prietenul său Douglas Zeigler (Kel O’Neil), el este atacat de un spirit umanoid care îi absoarbe întreaga forţă vitală din el. Câteva zile mai târziu, iubita lui Josh, Mattie Webber (Kristen Bell), îi vizitează apartamentul şi observă că nu e prea bine întreţinut. Josh îi spune lui Mattie să aştepte în bucătărie în timp ce el pleacă. Cât aşteaptă, Mattie vede pisica lui Josh închisă într-un dulap şi pe cale să moară de foame.

Grăbindu-se să îi spună ce a văzut, Mattie îl găseşte pe Josh spânzurat cu un cablu de internet. Mattie şi pretenii ei încep să primească nişte mesaje online din partea lui Josh care le cere ajutorul, dar ei se gândesc că foarte probabil este un virus în computerul lui Josh care creează mesajele în mod automat. Mattie află că PC-ul lui Josh a fost vândut lui Dex McCarthy (Ian Somerhalder), iar acesta din urmă a găsit mai multe filmări stranii.

Mattie primeşte un pachet despre care Josh i-a spus pe mail cu câteva zile înainte de moartea sa. În interior sunt nişte role de bandă adezivă roşie şi un mesaj prin care o informează că acea bandă, cumva, „îi ţine departe”, chiar dacă nici el nu ştie exact de ce anume. Mai târziu, Dex o vizitează pe Mattie şi îi arată mesajele video pe care Josh le-a trimis lui Ziegler. Josh i-a spart sistemul de operare de pe calculator lui Ziegler şi apoi a distribuit un virus. Virusul a deschis un portal care conectează tărâmul celor vii de cel al morţilor.

Urmăreşte online filmul Pulse – Impuls ucigaş (2006), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: Filme 2016Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme SFFilme ThrillerGroazăHorrorScience FictionSFThriller

Pulse – Impuls ucigaş (2006), Online Subtitrat
Pulse – Impuls ucigaş (2006), Online Subtitrat
Pulse – Impuls ucigaş (2006), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare