Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Revenge of the Pink Panther 1978, Online Subtitrat

Revenge of the Pink Panther 1978, Online Subtitrat

Revenge of the Pink Panther    19 Jul 1978

PG 99 min ComedieComedyCrimăCrimeCriminalitateFilme 1978Filme ComedieFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe netFilme VechiMisterMystery

6.7
IMDB: 6.7/10 17,149 votes

, , , , , , , , ,

1 win & 1 nomination.

UK, USA

Raportează eroarea

Revenge of the Pink Panther 1978 (Răzbunarea Panterei Roz), film online HD subtitrat în Română

Philippe Douvier (Robert Webber), un mare om de afaceri şi liderul secret al unei organizaţii infracţionale cunoscută drept Conexiunea Franceză, este suspectat de partenerii săi din Mafia New Yorkeză că este un lider foarte slab şi conduce organizaţia sa criminală într-un mod total greşit. Pentru a demonstra contrariul, asistentul lui Douvier, Guy Algo (Tony Beckley), sugerează o demonstraţie de forţă prin uciderea faimostului Inspector Şef Jacques Clouseau (Peter Sellers). Din păcate pentru Douvier, prima tentativă de ucidere a Inspectorului esuează.

Douvier încearcă din nou pretinzându-se a fi un informator pentru a-l ademeni pe Clouseau într-o capcană, dar maşina şi hainele Inspectorului sunt furate de un infractor travestit pe nume Claude Russo (Sue Lloyd), iar acesta ajunge să fie ucis de oamenii lui Douvier confundându-l cu Inspectorul. Drept consecinţă, Douvier şi publicul francez consideră că Inspectrul a fost ucis şi, pe baza acestei presupuneri greşite, fostul şef al lui Clouseau, fostul Inspector Şef Charles Dreyfus (Herbert Lom), este readus dintr-un spital de glumeţi pentru a se ocupa de investigaţie.

În hainele lui Russo şi insistând asupra adevăratei sale identităţi, Clouseau este luat şi dus el însuşi la spitalul de glumeţi, dar scapă în camera lui Dreyfus, care leşină în urma şocului la vederea lui Clouseau în viaţă. Acesta din urmă se deghizează în Dreyfus şi este dus acasă de François (André Maranne). Acasă, Clouseau îl găseşte pe Cato, care, deşi a transformat apartamentul lui Clouseau într-un bordel cu tematică asiatică, este uşurat să vadă că acesta a reuşit să supravieţuiască şi pun la cale împreună un plan de răzbunare.

Urmăreşte online filmul Revenge of the Pink Panther 1978 (Răzbunarea Panterei Roz), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyCrimăCrimeCriminalitateFilme 1978Filme ComedieFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiMisterMystery

Revenge of the Pink Panther 1978, Online Subtitrat
Revenge of the Pink Panther 1978, Online Subtitrat
Revenge of the Pink Panther 1978, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare