Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Ride Along 2 (2016), Online Subtitrat

Ride Along 2 (2016), Online Subtitrat

Ride Along    15 January 2016 (Romania)

PG-13 1h 42min ActionAcțiuneComedieComedyCrimăCrimeFilme 2016Filme ActiuneFilme ComedieFilme CrimaFilme HD ROFilme noiFilme Online

5,9
IMDB: 5,9/10 39.474 votes

, ,

, ,

7 nominations.

USA

Raportează eroarea

Ride Along 2 – Un poliţist şi trei sferturi (2016), film online HDRip, subtitrat în Română

În Atlanta, James (Ice Cube) încearcă împreună cu partenerul său Mayfield (Tyrese Gibson) să se infiltreze într-o întrunire pentru a găsi un traficant de droguri pe nume Troy (Glen Powell). Ben (Kevin Hart), proaspăt asolvent al Academiei de Poliţie, este nerăbdător să intre în acţiune, însă James îl pune să stea la staţia radio. James se apropie de Troy însă acesta îl descoperă şi scoate arma la el. Ben, văzând acest lucru pe camera video şi se duce să îşi ajute cumnatul.

El se duce la întrunirea aia cu o maşină ciudată care atrage foarte multă atenţie nedorită asupra lui. Ben încearcă să îl ameninţe pe Troy dându-se dur, însă nu face decât să-i permită acestuia să scape. James şi Ben se duc după el, iar James reuşeşte să îl aresteze până la urmă. Chiar dacă misiunea s-a soldat cu o arestare, James îl ceartă pe Ben deoarece îl avea deja ca acoperire pe Mayfield şi acesta a fost împuşcat în timpul haosului creat de el, iar acum este nevoit să stea o vreme pe tuşă din cauza rănii.

Locotenentul Brooks (Bruce McGill) îl pune pe James să se ducă la Miami pentru a descoperi pentru cine lucra Troy. Ben vrea să îl însoţească pe cumnatul său pentru a demonstra că este pregătit de munca de teren, însă nimeni nu are încredere în el, mai ales după situaţia pe care tocmai a creat-o. Acasă, Ben începe să îşi organizeze nunta cu Angela (Tika Sumpter), însă intra deseori în conflict de idei cu planificatoarea de nunţi, Cori (Sherri Shepherd).

Urmăreşte online filmul Ride Along 2 – Un poliţist şi trei sferturi (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.

Tags: ActionAcțiuneComedieComedyCrimăCrimeFilme 2016Filme ActiuneFilme ComedieFilme CrimaFilme HD ROFilme noiFilme Online

Ride Along 2 (2016), Online Subtitrat
Ride Along 2 (2016), Online Subtitrat
Ride Along 2 (2016), Online Subtitrat
Ride Along 2 (2016), Online Subtitrat
Ride Along 2 (2016), Online Subtitrat
Ride Along 2 (2016), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare