Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Santa Buddies 2009, Online Subtitrat

Santa Buddies 2009, Online Subtitrat

Santa Buddies    8 December 2009

88 min AdventureAventuriChristmasComedieComedyCraciunFamilieFamilyFantasticFantasyFilme 2009Filme AventuraFilme ComedieFilme CraciunFilme de ColectieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe net

4.9
IMDB: 4.9/10 1,791 votes

, , , , , , , , ,

1 nomination

USA

Raportează eroarea

Santa Buddies 2009 (Căţeii lui Moş Crăciun), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe la Polul Nord acolo unde Moş Crăciun (George Wendt) şi câinele lui, Santa Paws, se uită cum Ţurţurele magic de Crăciun se topeşte într-un ritm alarmant deoarece lumea nu mai crede în Crăciun; dacă acesta se va topi definitiv, Crăciunul va dispărea pentru totdeauna. Puppy Paws este fiul iubitor al lui Santa care încă n-a învăţat adevăratul sens al Crăciunului şi descoperă că Budderball, un alt câine, se află pe lista celor răi a Moşului din cauză că a mâncat curcanul de Ziua Recunoştinţei.

Filmul se mută apoi la Budderball şi ceilalţi căţei din Fernfield, care nici ei nu cred în spiritul Crăciunului şi au impresia că Moşul este tatăl lor, iar lista celor răi este doar o modalitate de a-i face să fie cuminţi. Cu toate acestea, Sniffer le spune că trebuie să înveţe să respecte Crăciunul şi le explică adevăratul sens al acestei sărbători. Ţurţurele de gheaţă are parte de o crăpătură foarte mare, ceea ce cauzează mari probleme la Polul Nord şi îi face pe renii Moşului slabi şi fără puteri.

Puppy Paws se duce în Fernfield şi îl găseşte pe Bunderball acasă la el, iar acesta îl prezintă personal pe Puppy celorlalţi fraţi şi surori. Căţeii de la Polul Nord creează o mulţime de probleme în vreme ce Budderball încearcă tot posibilul pentru a intra din nou pe lista celor cuminţi şi a primi daruri din partea lui Moş Crăciun. Din cauza acestor incidente pe care le creează, o mare parte dintre căţei vor ca Puppy Paws să plece, dar în cele din urmă îl iartă atunci când realizează că ei înşişi îşi fac mai mult rău decât le face el.

Urmărește online filmul Santa Buddies 2009 (Căţeii lui Moş Crăciun), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Tags: AdventureAventuriChristmasComedieComedyCraciunFamilieFamilyFantasticFantasyFilme 2009Filme AventuraFilme ComedieFilme CraciunFilme de ColectieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarpl

Santa Buddies 2009, Online Subtitrat
Santa Buddies 2009, Online Subtitrat
Santa Buddies 2009, Online Subtitrat
Santa Buddies 2009, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare