Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Seoul Station (2016)

Seoul Station (2016)

17 Aug 2016

92 min Filme 2016Filme AnimatieFilme HD ROFilme Horror

6.0
IMDB: 6.0/10 1,195 votes

, , ,

Raportează eroarea

Seoul Station 2016, Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=4SmxfPactXw[/embedyt]

Desfăşurându-şi evenimentele în jurul şi în interiorul gării din Seoul, filmul prezintă un om al străzii care pare să fie sursa unei apocalipse zombie. O tânără femeie fugită de acasă trebuie să încerce să supravieţuiască într-o lume care o priveşte ca pe ceva perisabil. Povestea are în centrul atenţiei două personaje principale; Suk-gyu, un tată care îşi caută fiica fugară (Hye-sun) şi descoperă că aceasta a luat calea prostituţiei. Epidemia zombie izbucneşte fix în momentul în care este aproape să se reunească tată cu fiică.

Hye-sun tocmai fugise din bordelul în care lucra şi acum locuieşte împreună cu iubitul ei bun de nimic pe nume Ki-woong, care intenţionează să o convingă din nou pe aceasta să se prostitueze şi el să-i fie peşte deoarece au probleme financiare. După ce se ceartă pe această temă, cei doi se despart şi sunt prinşi în haosul care a pus stăpânire pe întregul oraş. Hye-sun scapă cu bine alături de alţi câţiva oameni cu care se refugiază într-o celulă din puşcărie.

Curând, însă, ei realizează că un poliţist care a supravieţuit epidemiei a fost, totuşi, muşcat de către un zombie. Între timp, Suk-gyu se prezintă la Ki-woong drept un client interesat de serviciile fetei pentru a putea să obţină informaţii referitoare la locaţia ei. Cei doi merg acasă la Hye-sun şi descoperă că proprietara casei în care locuia fata s-a transformat în zombie. La secţia de poliţie, ofiţerul muşcat reuşeşte să cheme ajutoare înainte de-a fi răpus de infecţia provenită de la muşcătură.

Urmăreşte online filmul Seoul Station 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Seoul Station (2016)
Seoul Station (2016)
Seoul Station (2016)
Seoul Station (2016)
Seoul Station (2016)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare