Veronica Mars (2004), serial online subtitrat

Veronica Mars (2004), serial online subtitrat

Rating-ul tău: 0
9 1 vot
 

Pentru a fi la curent cu tot ce este nou te rugăm să-ți faci un cont aici... și ai posibilitatea să ai ZERO reclame!

 

Au vazut aceasta pagina: 244 persoane
Au Distribuit ... 0

Creator

Rob Thomas
Creator

Cast

Percy Daggs III isWallace Fennel
Wallace Fennel
Kristen Bell isVeronica Mars
Veronica Mars

Video trailer

Despre serial...

, serial online subtitrat în limba Română

  • In bogata comunitate din Neptune, regulile sunt impuse de cei bogati si puternici. Acestia detin practic orasul si fac tot ce le sta in putinta pentru a-si tine micile secrete… in secret. Din nefericire pentru ei exista , o tanara de 18 ani, foarte curajoasa, care isi dedica timpul pentru a investiga si pentru a rezolva cele mai dubioase cazuri. In timpul zilei, Veronica este o eleva obisnuita a liceului Neptune, iar in timpul noptii isi ajuta tatal, detectivul particular, Keith Mars. Impreuna cu acesta, tanara se furiseaza pe aleile ascunse si nepopulate ale orasului in incercarea de a scoate la iveala secretele intunecate ale orasului californian.

The series is set in the fictional town of Neptune, California, and stars as the title character, a student who progresses from high school to college while moonlighting as a private investigator under the tutelage of her detective father. In each episode, Veronica solves a different stand-alone case while working to solve a more complex mystery. The first two seasons of the series each had a season-long mystery arc, introduced in the first episode of the season and solved in the season finale. The third season took a different format, focusing on smaller mystery arcs that would last the course of several episodes.

Speciale – | 2 episoade
Nu avem o prezentare generală în limba engleză. Ajutați-ne să extindem baza de date adăugând una.

Sezonul 1 al lui Veronica Mars a avut premiera pe 22 septembrie 2004.
Sezonul se învârte în jurul lui Veronica Mars, student la liceu și cercetător privat în orașul fictiv de pe litoralul din Neptun din California de Sud. Când cel mai bun prieten al lui Veronica, Lilly Kane, este ucis, viața ei se destramă. Tatăl ei, Sheriff County, Keith Mars, îl acuză pe tatăl lui Lilly de a fi implicat în crimă. Acest lucru provoacă mânia lui Neptun și scoaterea lui Keith ca șerif într-o alegeri de rechemare. Mama lui Veronica, Lianne, dezvoltă o problemă de băut și pleacă din oraș. Veronica „09er” prieteni-studenți bogați din fictiv 90909 cod poștal-vigoare-o să aleagă între ei și tatăl ei; ea alege tatăl ei. Keith deschide o agenție privată de investigație, Mars Investigations, unde Veronica lucrează cu fracțiune de normă.


Sezonul 2 al lui Veronica Mars a avut premiera pe 28 septembrie 2005.
Sezonul începe cu introducerea a două cazuri noi: atunci când un autobuz școlar plin de elevii de la Neptun High se scufundă de pe o stâncă, omorând aproape toată lumea la bord, Veronica Mars își face misiunea de a descoperi de ce autobuzul sa prăbușit. Logan Echolls este acuzat de uciderea unui membru al bandei de bicicliști din Pacific Coast Highway, după ce a ales o luptă cu Eli „Weevil” Navarro și PCHers.


Sezonul 3 al lui Veronica Mars a avut premiera pe 3 octombrie 2006.
Sezonul continuă povestea lui Veronica Mars, acum un student de blugi care studiază la Colegiul Hearst, în timp ce lumina lunară ca detectiv privat sub aripa tatălui său detectiv.


Mister. Petreceri. Scandal. Corupţie. Sezonul 4 va fi cel mai exploziv încă.

Sezonul 4 2019 | 8 episoade
Sezonul 4 al lui Veronica Mars a avut premiera pe 18 iulie 2019.

Mister. Petreceri. Scandal. Corupţie. Sezonul 4 va fi cel mai exploziv încă. Prădătorii de primăvară sunt uciși în Neptun. După ce Mars Investigations este angajată de familia uneia dintre victime pentru a găsi ucigașul fiului său, Veronica este trasă într-un mister epic care piere elita bogată a enclavei, care mai degrabă va pune capăt baclanaliei de o lună împotriva unei clase muncitoare care se bazează pe influxul de numerar care vine cu răspunsul Coastului de Vest la Daytona Beach.

Titlul originalVeronica Mars
Prima dată difuzatSep. 22, 2004
Ultima dată difuzatJul. 19, 2019
Numărul de sezoane4
Numărul de episoade72

Lista cu Sezoane si Episoade

1Sezonul 1 Data: Sep. 22, 2004
2Sezonul 2 Data: Sep. 28, 2005
3Sezonul 3 Data: Oct. 03, 2006
4Sezonul 4 Data: Jul. 26, 2019

Titluri Recomandate .....

You Me Her (2016), serial online subtitrat
Game of Thrones – Character Recap, serial online subtitrat
The Last O.G. (2018), seriale online subtitrat în Română
Krypton (2018), serial online subtitrat
Carole & Tuesday (2019), serial anime online subtitrat în Română
Ravenswood, vezi online seubtitrat
Fargo (2014), serial online subtitrat
Possessed – Bing-ui (2019), serial online subtitrat
Narcos (2015), serial online subtitrat in Romana
Clinică Ilegală – Temple (2019), serial online subtitrat
Kim’s Convenience (2016), serial online subtitrat
Immortals – Yasamayanlar (2018), serial online subtitrat

(1) comment

Lasă un comentariu