Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Sex and Lucia 2001, Online Subtitrat

Sex and Lucia 2001, Online Subtitrat

Lucía y el sexo (original title)    Date:24 august 2001 (Spania)

Evaluat R pentru conținut sexual puternic și limba 2h 8min +18DramăDramaticFilme 2001Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme EroticFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

7,2
IMDB: 7,2/10 31.346 votes

, , , , , , , ,

10 victorii și 17 nominalizări.

Spania | Franţa

Raportează eroarea

Sex and Lucia – Lucía y el sexo 2001 (Lucia şi sexul), Online Subtitrat

Lucía (Paz Vega), o chelneriţă, vorbeşte la telefon cu iubitul ei scriitor aflat în depresie, Lorenzo (Tristan Ulloa), după ce au avut o ceartă urâtă în urma căreia ea a plecat. Deoarece el se află într-o stare foarte nefastă de ceva vreme, ea se duce acasă pentru a-l consola. Găsind apartamentul gol, Lucia se sperie. EA este sunată de poliţie în acelaşi timp în care găseşte un bilet de sinucidere şi, gândindu-se la ce e mai rău, închide telefonul.

Poliţia sună din nou, dar ea alege să ignore, îşi face bagajul şi pleacă. În căutarea unui nou început, Lucia se duce pe misterioasele Insule Baleare, despre care Lorenzo obişnuia să vorbească foarte mult. În urmă cu şase ani, Lorenzo era împreună cu o femeie pe care tocmai ce-o cunoscuse, pe nume Elena. După o partidă de amor pe plajă, frumoasa Elena, care era măritată la acea vreme, rămâne însărcinată şi, chiar dacă ei sperau că aceasta va fi doar o aventură de-o noapte, Elena încearcă să-l găsească, dar nu reuşeşte deoarece nu ştie mare lucru despre el.

Mai târziu, când Lorenzo discută cu agentul său la un restaurant cu privire la lipsa de inspiraţie pe care o are, atenţia lui este captată de Lucia. Ea îi mărturiseşte faptul că de când i-a descoperit cartea şi i-a citit-o l-a urmărit tot timpul şi s-a îndrăgostit nebuneşte de el. Lorenzo, fiind la rândul său cucerit de frumuseţea radiantă a Luciei, intră fără ezitare într-o relaţie cu ea şi nu trece mult timp până ce Lucia ajunge să se mute cu el în apartament.

Urmăreşte online filmul Sex and Lucia – Lucía y el sexo 2001 (Lucia şi sexul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: +18DramăDramaFilme 2001Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme EroticFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

Sex and Lucia 2001, Online Subtitrat
Sex and Lucia 2001, Online Subtitrat
Sex and Lucia 2001, Online Subtitrat
Sex and Lucia 2001, Online Subtitrat
Sex and Lucia 2001, Online Subtitrat
Sex and Lucia 2001, Online Subtitrat
Sex and Lucia 2001, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare