Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Snakes on a Plane 2006, Online Subtitrat

Snakes on a Plane 2006, Online Subtitrat

Snakes on a Plane (original title)    18 August 2006 (USA)

I.C.-14 1h 45min ActionAcțiuneAdventureAventuriCrimăCrimeFilme 2006Filme ActiuneFilme AventuraFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe net

5,6
IMDB: 5,6/10 120.230 votes

, ,

, ,

3 wins & 7 nominations.

Germany | USA | Canada

Raportează eroarea

Snakes on a Plane 2006 (Avionul cu şerpi), Online Subtitrat

După ce vede cum un şef mafiot din California, Eddie Kim, îl bate cu brutalitate până îl lasă fără suflare pe procurorul Daniel Hayes, în Hawaii, Sean Jones este escortat de agenţii FBI Neville Flynn şi John Sanders cu avionul pentru a depune mărturie împotriva mafiotului la procesul ce se desfăşoară în Los Angeles. În ciuda măsurilor de siguranţă crescute de la bordul aeronavei, Kim aranjează introducerea unor şerpi veninoşi în avion pentru ca pilotul să aterizeze înainte de-a ajunge în Los Angeles.

Pentru a se asigura că şerpii vor ataca pasagerii fără a fi provocaţi, el îşi pune unul dintre oamenii de încredere să dea cu un spray special cu feromoni pe pasageri care să-i agite pe şerpi şi să-i facă agresivi. Şerpii sunt eliberaţi pe la jumătatea zborului şi aceştia ajung până în cabină. Căpitanul aeronavei, Sam McKeon, merge să investigheze un scurt circuit care s-a produs şi o viperă responsabilă de acest fapt îl muşcă şi îl ucide.

Co-pilotul Rick, neştiind despre prezenţa şerpilor la bordul aeronavei, crede că Sam a suferit un atac de cord şi continuă zborul către aeroportul din Los Angeles. Câţiva dintre şerpi îl atacă şi pe Rick şi în timp ce încearcă să evite unul dintre ei el eliberează accidental măştile de oxigen din avion, făcând ca mai mulţi şerpi să ajungă în cabină. Numeroşi pasageri, inclusiv Agentul Sanders, sunt ucişi atunci când şerpii invadează cabina. Cei care supravieţuiesc reuşind să meargă în partea din faţă a avionului fac blocaje cu bagaje pentru a împiedica şerpii să vină peste ei.

 

Urmăreşte online filmul Snakes on a Plane 2006 (Avionul cu şerpi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  ActionAcțiuneAdventureAventuriCrimăCrimeFilme 2006Filme ActiuneFilme AventuraFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarpl

Snakes on a Plane 2006, Online Subtitrat
Snakes on a Plane 2006, Online Subtitrat
Snakes on a Plane 2006, Online Subtitrat
Snakes on a Plane 2006, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare