Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Snow Dogs – Câinii zãpezii (2002), Online Subtitrat

Snow Dogs – Câinii zãpezii (2002), Online Subtitrat

Snow Dogs (original title)    18 January 2002 (USA)

PG 1h 39min AdventureAventuriComedieComedyFantasticFantasyFilme 2002Filme AventuraFilme ComedieFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

5,1
IMDB: 5,1/10 21.646 votes

, ,

, ,

1 win.

Canada | USA

Raportează eroarea

Snow Dogs – Câinii zăpezii 2002, film online HD subtitrat în Română

Doctor Theodore „Ted” Brooks (Cuba Gooding, Jr.) este un stomatolog din Miami, Florida. Fiecare autobuz din oraş are pe el un afiş care face reclamă la cabinetul său şi faţa lui este peste tot. Într-o zi, Ted primeşte o scrisoare din Alaska prin care este informat că e singurul moştenitor al lui Lucy Watkins, o rezidentă din satul Tolketna. Mama lui Brooks, Amelia, îi mărturiseşte că este adoptat, iar Lucy este mama lui biologică. Ted se duce în Tolketna pentru a-şi revendica moştenirea: şapte câini Husky Siberieni şi un Ciobănesc.

Scos total din elementul său, Ted are parte de provocări pe care nu s-ar fi gândit niciodată că le va înfrunta: viscoluri, gheaţă subţire, vulpi, sconcşi, urşi şi un bătrân intimidant pe nume James „Thunder Jack” Johnson. Ted încearcă să afle de ce a fost dat spre adopţie şi cine îi este tată biologic. El se întâlneşte cu proprietara unui bar pe nume Barb, o prietenă apropiată de-a lui Lucy.

Barb îl ajută pe Ted să se descurce cu câinii şi îl învaţă cum să conducă o sanie, iar mai apoi se îndrăgosteşte de el. Ted are câteva întâlniri cu Jack şi acesta încearcă să îi cumpere câinii. Ulterior, Ted descoperă cine este tatăl său şi în ce condiţii a fost adus pe lume, iar apoi hotărăşte să se întoarcă la Miami. Acolo, Ted îşi reaminteşte experienţele pe care le-a avut cu mama lui care sparge accidental o ramă în care se află poza unuia dintre câinii din Alaska.

 

Urmăreşte online filmul Snow Dogs – Câinii zăpezii 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Snow Dogs – Câinii zãpezii (2002), Online Subtitrat
Snow Dogs – Câinii zãpezii (2002), Online Subtitrat
Snow Dogs – Câinii zãpezii (2002), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare