Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

SPL 3: Paradox (2017), Online Subtitrat

SPL 3: Paradox (2017), Online Subtitrat

Sha po lang: taam long    17 August 2017

101 min ActionAcțiuneAventuriFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

7.0
IMDB: 7.0/10 484 votes

, , , , , , , , ,

1 nomination

Hong Kong

Raportează eroarea

SPL 3: Paradox – Sha po lang: taam long (2017), film online HD subtitrat în Română

În momentul în care negociatorul poliţiei Lee Chung-chi (Louis Koo) este informat cu privire la dispariţia bruscă a fiicei sale în vârstă de 16 ani, Lee Wing-chi (Hanna Chan), în timp ce aceasta se afla într-o excursie în Pattaya, el hotărăşte să se ducă în Thailanda pentru a o căuta pe aceasta şi să înţeleagă ce s-a petrecut cu ea. Acolo, Lee primeşte ajutor din partea unui detectiv chinez pe nume Chui Kit (Wu Yue) şi colegul său thailandez Tak (Tony Jaa).

Mai mult decât atât, el se întâlneşte cu gangsterul american Sacha (Chris Collins). Indiciile pe care le găsesc aceştia referitoare la dispariţia fetei lui Lee conduc spre un caz în care este implicat candidatul la primăria oraşului Bangkok aflat într-o stare de sănătate precară şi având urgentă nevoie de un transplant de inimă. De asemenea, Lee îl suspectează pe asistentul candidatului cu pricina, Cheng Hon-sau (Gordon Lam), că ar fi conlucrat şi pus la cale un plan împreună cu Sacha pentru a-i răpi fiica.

În timp ce suferă pentru dispariţia fiicei sale iubite pe care e posibil să nu o mai găsească vreodată, Lee îl răpeşte pe ofiţerul de poliţie corupt Ban (Ken Lo) pentru a-l obliga pe acesa să-i ofere informaţii şi a ajunge în cele mai adânci iţe ale cazului respectiv. Drept consecinţă ale acţiunilor sale, Lee devine un criminal dat în urmărire naţională. Căutând să se răzbune, Lee nu poate să ceară ajutorul decât lui Chui pentru a-l asista în tentativa de-a afla ce a păţit fiica lui.

Urmăreşte online filmul SPL 3: Paradox – Sha po lang: taam long (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

tAGSș  ActionAcțiuneAventuriFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

SPL 3: Paradox (2017), Online Subtitrat
SPL 3: Paradox (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare