Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Tekken, online pe net subtitrat in limba Româna

Tekken, online pe net subtitrat in limba Româna

Tekken    20 Mar 2010

R 92 min ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateDramăDramaDramaticFilme 2010Filme ActiuneFilme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme VechiTrailer 2009-2010

4.8
IMDB: 4.8/10 24,310 votes

, , , , , , , , ,

N/A

Japan, USA

Raportează eroarea

Tekken 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

În 2093, după ce al Treilea Război Mondial a distrus mare parte din civilizaţia umană, ţările sunt acum conduse de megacorporaţii; cea mai mare dintre ele fiind Tekken Corporation, care controlează America de Nord. Pentru a ţine masele sub control, preşedintele corporaţiei, Heihachi Mishima, sponsorizează turneul King of Iron Fist, sau simplu Iron Fist, în care participanţii se luptă până când rămâne doar unul singur în picioare şi i se asigură o viaţă plină de bogăţie şi faimă. Spre deosebire de bogatul şi luxosul oraş Tekken, în jurul său se află o zonă de ghetou numită Anvil, în care oamenii trăiesc în condţii mizere şi duc o viaţă de pe o zi pe alta.

Jin Kazama este unul dintre acei oameni, fiind crescut şi instruit în artele marţiale de către mama lui, Jun, care nu i-a povestit niciodată de tatăl lui, despre care susţine că e mort. Acum, Jin este un adolescent rebel şi luptător, care locuieşte în Anvil, face contrabandă şi se alătură forţelor de rezistenţă pentru a câştiga bani să cumpere de măncare (fructele, cafeaua şi ciocolata au devenit un adevărat lux în Anvil). Într-o noapte, Jin este luat în vizor de Jackhammers – o trupă de elită care patrulează prin Anvil pentru a asigura ordinea şi siguranţa oraşului Takken, pentru că a cooperat cu grupurile de rezistenţă.

El încearcă să se întoarcă acasă, dar odată ajuns acolo îşi găseşte mama ucisă de către Jackhammerii care le-au bombardat casa. Îndurerat de pierderea mamei sale şi simţindu-se vinovat că n-a fost acolo pentru a o proteja, Jin jură răzbunare împotriva lui Heihachi. Printre ruinele casei sale, ei găseşte un card de luptător Tekken ce îi aparţinea mamei lui. El decide să participe la „Open Call”, un turneu preliminar în care se alege reprezentantul Anvilului şi, după prima luptă câştigată, un fost boxer hotărăşte să-l sponsorizeze şi îl numeşte drept „Alegerea Poporului”.

Tekken (2010), online subtitrat in limba Româna

In the year of 2039, after World Wars destroy much of the civilization as we know it, territories are no longer run by governments, but by corporations; the mightiest of which is the Mishima Zaibatsu. In order to placate the seething masses of this dystopia, Mishima sponsors Tekken, a tournament in which fighters battle until only one is left standing.

Tags: ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateDramăDramaDramaticFilme 2010Filme ActiuneFilme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiTrailer 2009-2010

Tekken, online pe net subtitrat in limba Româna
Tekken, online pe net subtitrat in limba Româna
Tekken, online pe net subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare