Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Benefactor, Online Subtitrat

The Benefactor, Online Subtitrat

The Benefactor    15 Jan 2016

TV-MA 93 min DramăDramaticFilme 2015Filme dupa aniFilme DVDRipFilme DVDSCRFilme HDFilme HD 720pFilme HD ROFilme HD-1080pFilme HDRipFilme OnlineFilme pe netTrailer 2017-2018

5.1
IMDB: 5.1/10 3,363 votes

, , , , , , , , ,

1 win & 2 nominations.

USA

Raportează eroarea

The Benefactor 2015 (Filantropul), Online Subtitrat

Filmul debutează cu un accident de maşină fatal ce a fost cauzat fără să vrea de către Franny (Richard Gere), un om de afaceri foarte bogat. În maşină se află cei mai bun prieteni ai lui ce se întâmplă să fie părinţii unei fete pe nume Olivia (Dakota Fanning). Încă din copilărie, Olivia l-a idolatrizat pe Franny, însă după acest accident în care părinţii ei şi-au pierdut viaţa, între ei a intervenit o ruptură şi s-au îndepărtat unul de altul.

Cinci ani mai târziu, Olivia îl sună ca din senin pe Franny cu speranţa că acesta va reuşi să-i asigure soţului ei, Dr. Luke (Theo James), un loc de muncă la spitalul lui Franny. Din moment ce spitalul a fost finanţat şi construit ca un fel de „laborator de iubire” pentru părinţii Oliviei, Franny nu ezită şi o ajută pe fată. Luke nu doar că primeşte un loc de muncă ci „moşteneşte” şi un şef care nu are limite sau conceptul de spaţiu privat.

Binefăcătorul lui Luke se inserează imediat în viaţa lui şi îi plăteşte împrumuturile pe care le-a făcut pentru a-şi termina studiile, îi cumpără haine şi chiar le cumpără celor doi casa în care a copilărit Olivia. Luke, însă, începe să se simtă emasculat. El se plânge că din cauza implicării excesive a lui Franny el a devenit un fel de marionetă în mâinile păpuşarului. Însă Franny îi alungă îngrijorările spunându-i că tot ce face el este pentru binele Oliviei. Însă el nu poate să nu se gândească la adevăratul motiv pentru care face Franny aceste gesturi. Are el un motiv ascuns sau pur şi simplu este copleşit de remuşcări?

Urmăreşte online filmul The Benefactor 2015 (Filantropul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăDramaFilme 2015Filme dupa aniFilme DVDRipFilme DVDSCRFilme HDFilme HD 720pFilme HD ROFilme HD-1080pFilme HDRipFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

The Benefactor, Online Subtitrat
The Benefactor, Online Subtitrat
The Benefactor, Online Subtitrat
The Benefactor, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare