Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Confirmation, Online Subtitrat

The Confirmation, Online Subtitrat

The Confirmation    18 Mar 2016

PG-13 101 min ComedieComedyFamilieFamilyFilme 2016Filme ComedieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe net

6.4
IMDB: 6.4/10 4,493 votes

, , , , , , , , ,

4 nominations.

Canada

Raportează eroarea

The Confirmation 2016, Online Subtitrat

Anthony (Jaeden Lieberher), un băieţel în vârstă de opt ani, s-a întors la biserică la îndemnul mamei sale şi a tatălui vitreg, iar acum se află la spovedanie. Preotul îi cere băiatului să-i spună despre păcatele sale, însă micuţul pare pierdut, neînţelegând prea bine ce sunt alea păcate. Preotul îi înşiră câteva variante de păcate, gen minţitul, dezonorarea părinţilor sau dorind răul cuiva… însă Anthony se gândeşte şi concluzionează că nu a făcut nimic din toate acestea. Chiar şi aşa, preotul îi oferă câteva rugăciuni să le spună deoarece băiatul sigur minte sau nu-şi realizează propriile păcate.

Mama lui Anthony, Bonnie (Maria Bello), s-a recăsătorit cu un bărbat catolic şi se duce împreună cu el la o întrunire şi îl trimite pe băiat să petreacă un weekend alături de tatăl lui biologic, Walt (Clive Owen). Walt este un tâmplar ce duce o viaţă modestă, dar care este mândru de meseria pe care o practică. De asemenea, el este şi un consumator înrăit de băuturi alcoolice.

Walt este un „liber profesionist” care este, de fapt, felul său de-a motiva lipsa unui loc de muncă stabil. Camioneta lui mai are puţin şi îşi dă duhul, iar acum se află în imposibilitatea de-a plăti creditul luat pentru a-şi construi casa. Walt se opreşte la un bar pentru a vorbi cu nişte cunoştinţe şi a încerca să găsească ceva de lucru, însă Anthony este îngrijorat că tatăl lui va reveni la abuzul de alcool şi se duce după el pentru a-l lua de acolo. Deşi Walt găseşte ceva de lucru, partea proastă este că uneltele de care are nevoie au fost furate cât timp Anthony a intrat în bar după el şi le-a lăsat nesupravegheate, ceea ce-l enervează foarte tare pe Walt.

Urmăreşte online filmul The Confirmation 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyFamilieFamilyFilme 2016Filme ComedieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarpl

The Confirmation, Online Subtitrat
The Confirmation, Online Subtitrat
The Confirmation, Online Subtitrat
The Confirmation, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare