Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Do-Over 2016, Online Subtitrat

The Do-Over 2016, Online Subtitrat

The Do-Over    27 May 2016

TV-MA 108 min ActionAcțiuneAdventureAventuriComedieComedyFilme 2016Filme ActiuneFilme AventuraFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme NetflixFilme noiFilme OnlineFilme pe net

5.7
IMDB: 5.7/10 31,863 votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

The Do-Over 2016, film online HD subtitrat în Română

Charlie McMillan (David Spade) are o viaţă plictisitoare şi un loc de muncă ce-i provoacă depresii. El este căsătorit cu o fostă regină a balului pe nume Nikki (Natasha Leggero), însă aceasta îl înşeală cu fostul ei soţ. Cei doi băieţi vitregi pe care-i are Charlie îl tratează ca pe un nimic. Cu ocazia reuniunii cu foştii colegi de liceu după 25 de ani de la absolvire, Charlie se întâlneşte cu fostul său bun prieten şi vecin, Max „Maxi-Pad” Kessler (Adam Sandler).

Când cei doi se îmbată la bar, Max susţine că este agent FBI şi îi mărturiseşte că este urmărit de fosta iubită psihopată, Becca. Charlie recunoaşte faptul că şi-ar dori şi el să aibă o viaţă nouă şi acceptă invitaţia lui Max de-a petrece împreună un weekend pe iachtul acestuia în timp ce Nikki se află într-o vacanţă la spa. Max îl droghează pe Charlie şi apoi aruncă iachtul în aer. Când se trezeşte, Charlie îi spune lui Max că a înscenat morţile lor pentru a putea să înceapă o viaţă nouă.

Charlie, şocat de acţiunile lui Max, se întoarce acasă pentru a participa la „înmormântarea” sa şi descoperă cu tristeţe că nimeni nu-i simte lipsa – locul de muncă a fost deja atribuit altcuiva, lucrurile sale au fost aruncate şi Nikki s-a împăcat cu fostul soţ. Charlie îi spune lui Max să lase totul în urmă şi să înceapă să-şi trăiască viaţa la maximum mutându-se în Puerto Rico. În timp ce se relaxează în piscină, Max şi Charlie sunt atacaţi de un grup de asasini ca urmare a noilor identităţi pe care şi le-au atribuit şi din cauza a ceea ce au făcut cu ele.

Urmăreşte online filmul The Do-Over 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneAdventureAventuriComedieComedyFilme 2016Filme ActiuneFilme AventuraFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme NetflixFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

The Do-Over 2016, Online Subtitrat
The Do-Over 2016, Online Subtitrat
The Do-Over 2016, Online Subtitrat
The Do-Over 2016, Online Subtitrat
The Do-Over 2016, Online Subtitrat
The Do-Over 2016, Online Subtitrat
The Do-Over 2016, Online Subtitrat
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare